ewelina28
Dum Spiro Spero...
Kochana a jak tam u Ciebie? Rozmowa była????kochana jak tam dzis u Ciebie??? jak mezus???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana a jak tam u Ciebie? Rozmowa była????kochana jak tam dzis u Ciebie??? jak mezus???
Wracaj szybko do Nas!! :-):-):-)Kochane ja też narazie uciekam. Muszę do Torunia jechać. Jak wrócę to się odezwe.
Kochana a jak tam u Ciebie? Rozmowa była????

No ale najważniejsze, że mu powiedziałaś, że "to ostatni raz"..... oby wytrwał....może w końcu zrozumie....:-):-)nie musialo byc bo wieczorem znow wybuchlam rozryczalam sie i......
wkoncu stanelo na tym ze to byl ostatni raz kiedy mi powiedzial ze cos mu nie pasuje i widzi cos czego ja NIE widze..... zobaczymy jak dlugo da rade![]()
No ale najważniejsze, że mu powiedziałaś, że "to ostatni raz"..... oby wytrwał....może w końcu zrozumie....:-):-)
więc chyba i Tobie lżej co???
Martuś,
ja mam do Ciebie pytanko z serii głupich ha ha ha
Bo wiem, że Ty tez masz anemię, więc, czy miałaś wymioty? Mdłości? Bo kurczę nie wiem czy łączyć to z anemią czy bardziej ze stresem....