ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ten w białych gatkach wymiata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!YouTube - Two Polish Boys - Jak Ty Na Imię Masz
To są moi koledzy...
Wariaci...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ten w białych gatkach wymiata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!YouTube - Two Polish Boys - Jak Ty Na Imię Masz
To są moi koledzy...
Wariaci...

I za to Was LOWAM:-):-):-):-)
Kochaniutka, to wskakuj do łózeczka i kuruj się!!!!Witam Kochane,
Ja własnie wróciłam od lekarza. Angina jak nic:-( I znowu antybiotyk przez tydzień czasu... dzwoniłam również do gina i powiedział, że absolutnie to nic nie przeszkadza, także uspokoił mnie.
Czytałam własnie Wasze ostatnie wpisy odnośnie programu, który był w TVN, Ja również napiszę kilka zdań od siebie. Macie rację, takie sprawy powinny być poruszane i to w dość głęboki sposób.

Witam Kochane,
Ja własnie wróciłam od lekarza. Angina jak nic:-( I znowu antybiotyk przez tydzień czasu... dzwoniłam również do gina i powiedział, że absolutnie to nic nie przeszkadza, także uspokoił mnie.
Czytałam własnie Wasze ostatnie wpisy odnośnie programu, który był w TVN, Ja również napiszę kilka zdań od siebie. Macie rację, takie sprawy powinny być poruszane i to w dość głęboki sposób.
Ten w białych gatkach wymiata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Świry.....Piotrek jest THE BEST!!!
no wlasnie pod kolderke bo nasze grono kichaczy zacznie sie powiekszac![]()
Świry.....
Kariera im sie marzy?! ha ha ha ha:-):-):-)