• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
e... zawsze się trochę miejsca znajdzie ;-);-):-p
ale pięknie na polu... ale zimno :szok::szok::szok:
jutro wizyta teściowej mi się szykuje :eek::-)

A u mnie dziś nawet nawet pogoda okna pootwierałam i zimno mi nie jest...ale ja lubie jak jest mrożno na dworze fantastycznie się oddycha i czuje potem :tak:

A mi nie teściowej ale mamy bo jedziemy w poniedziałek na tą genetykę i potem do Zabrza a ona też chce jechać więc ją weżmiemy brat ma ją dziś podrzucić albo jutro do nas :tak:

A lubisz czy nie teściową?

A u mnie dziś nawet nawet pogoda okna pootwierałam i zimno mi nie jest...ale ja lubie jak jest mrożno na dworze fantastycznie się oddycha i czuje potem :tak:

A mi nie teściowej ale mamy bo jedziemy w poniedziałek na tą genetykę i potem do Zabrza a ona też chce jechać więc ją weżmiemy brat ma ją dziś podrzucić albo jutro do nas :tak:

A lubisz czy nie teściową?

a ja lubię ciepełko :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

w sumie lubię... tylko że ona ma okropie cięzki charakter:eek:

reklama
wytrzymam...wyjścia nie ma :-)
jednodniowa... teściowa mieszka w krakowie :-)
niestety nie wiem:sorry:

Aaa to masz dobrze, że nie przyjezdna :tak: dasz radę jak nie to psiaki niech pokażą co potrafią :-D:-D

No już od jakiegoś czasu się zastanawiam co u niej wogóle nic nie pisze ostatnio. Iza jak będziesz napisz co u Ciebie, czekamy na jakieś wiadomości :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry