Danula
czekam ciągle czekam.....
oj dziekuje kochana ;* na Cibeie zawsze mozna liczyc :*
Nie ma za co :* Pij na zdrowie i koniecznie tej czekoladki ugryż

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oj dziekuje kochana ;* na Cibeie zawsze mozna liczyc :*

Kurcze tego nie wyleczysz babcinymi sposobami jak to oskrzela nie obejdzie się bez antybiotyku lepiej idz do lekarza bo jeszcze co gorszego się narobi![]()
Nie ma za co :* Pij na zdrowie i koniecznie tej czekoladki ugryż![]()
kochana ja z malym nie wychodze bo wiem co uslysze u "lekarza"... zapisze mu paracetamol i kaze przyjsc za tydzien..... nie chce sie denerwowac..... i dam sobie rade dzis i tak bylo duzo lepiej niz wczoraj bo zaczyna mu sie to wszytsko odklejac....
przeraża mnie ta Wasza służba zdrowia to obłęd co się tam dzieje 
czekoladke to ja zawszebyle nie gorzka :-):-):-)
rety mam juz 16 tydzienw przyszly czwartek mam badanie krwi a w listopadzie kolejne USG <JUPI>
![]()

No to dobrze wypoć go porządnie to przejdzie mu szybciejprzeraża mnie ta Wasza służba zdrowia to obłęd co się tam dzieje
![]()

ja sie wole nie denerwowac i tego nie sluchac bo ostatnio w szpitalu z zapaleniem ucha uslyszalam ze po 48 godzinach samo przejdzie wiec naprawde sobie daruje a tu na wszytsko na doslownie WSZYTSKO daja paracetamol![]()

Co Ty tylko mleczna chyba, że lubisz z dodatkami jakimiś nie ma sprawy ;-)
No też spojrzałam jak zasuwa ten suwaczek ciążowy kurcze jeszcze trochę i będzie połowa ciąży![]()
Ja pierdziele i to ma być służba zdrowia?? Obłęd a co z tymi co są poważnie chorzy? Też tylko paracetamol?![]()