• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Kurcze tego nie wyleczysz babcinymi sposobami jak to oskrzela nie obejdzie się bez antybiotyku lepiej idz do lekarza bo jeszcze co gorszego się narobi :sorry:

kochana ja z malym nie wychodze bo wiem co uslysze u "lekarza"... zapisze mu paracetamol i kaze przyjsc za tydzien..... nie chce sie denerwowac..... i dam sobie rade dzis i tak bylo duzo lepiej niz wczoraj bo zaczyna mu sie to wszytsko odklejac....

kochana ja z malym nie wychodze bo wiem co uslysze u "lekarza"... zapisze mu paracetamol i kaze przyjsc za tydzien..... nie chce sie denerwowac..... i dam sobie rade dzis i tak bylo duzo lepiej niz wczoraj bo zaczyna mu sie to wszytsko odklejac....

No to dobrze wypoć go porządnie to przejdzie mu szybciej :tak: przeraża mnie ta Wasza służba zdrowia to obłęd co się tam dzieje :sorry:

Co Ty tylko mleczna chyba, że lubisz z dodatkami jakimiś nie ma sprawy ;-)

No też spojrzałam jak zasuwa ten suwaczek ciążowy kurcze jeszcze trochę i będzie połowa ciąży :tak:

heheh wszystko tylko nie gorzka :-):-):-)

no jeszcze torszke i bedzie polmetek ;) szybko zleci bo kurcze juz polowa pazdziernika za chwile listopad a potem to juz tylko choinke z szawy wyciagac...... ojjjjji

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry