Danula
czekam ciągle czekam.....
Dokładnie, tym bardziej że to angina. Eh
To nie ma o czym mówić musisz doleczyć powikłania po anginie są fatalne

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dokładnie, tym bardziej że to angina. Eh

No to koniecznie zamiana musi być ;-)
A miałam spytać co się tak opóżniasz na blogu?? hę??
heheh oj zastalam sie przyznajme musze nadrobic zaleglosci ale potrzebuje troche czasu i spokoju.... jak mi zycie wroci do normy to nadrobie zaleglosci.....
ale ciesze sie ze wciaz tamm zagladasz :*
Kochane, jak myślicie? Czy mogę spokojnie wypić sobie Fervex na rozgrzanie? Mimo, że jestem 2 tyg od zabiegu? Zapomniałam wczoraj zapytać lekarza. I powiedźcie mi jeszcze jedną rzecz. Po zabiegu nie wolno brać kąpieli, jedynie prysznic. Do jakiego momentu? aż przestanę plamić?
Kochane, jak myślicie? Czy mogę spokojnie wypić sobie Fervex na rozgrzanie? Mimo, że jestem 2 tyg od zabiegu? Zapomniałam wczoraj zapytać lekarza. I powiedźcie mi jeszcze jedną rzecz. Po zabiegu nie wolno brać kąpieli, jedynie prysznic. Do jakiego momentu? aż przestanę plamić?
No regularnie a tu prosze nic nowego nie ma. Musisz nadrobić koniecznie zaległosci w pisaniu ;-)
obiecuje porawie sie ale ostatnio wogole nie mialam weny na pisanie... tak sie rozleniwilam tutaj z wami![]()

Nie no leniuch jakich mało![]()