• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Kochane, jak myślicie? Czy mogę spokojnie wypić sobie Fervex na rozgrzanie? Mimo, że jestem 2 tyg od zabiegu? Zapomniałam wczoraj zapytać lekarza. I powiedźcie mi jeszcze jedną rzecz. Po zabiegu nie wolno brać kąpieli, jedynie prysznic. Do jakiego momentu? aż przestanę plamić?

Kochane, jak myślicie? Czy mogę spokojnie wypić sobie Fervex na rozgrzanie? Mimo, że jestem 2 tyg od zabiegu? Zapomniałam wczoraj zapytać lekarza. I powiedźcie mi jeszcze jedną rzecz. Po zabiegu nie wolno brać kąpieli, jedynie prysznic. Do jakiego momentu? aż przestanę plamić?

oj to danusia jest ekspertem.... ale wydaje mi sie ze do momentu ustania krwawienia...
a fervex??? a nie lepiej herbatka z miodkiem??? ;)

Możesz wypić to nie antybiotyk ani nic grożnego. Z kąpielą bym się powstrzymała przez 2 tygodnie to najgorszy czas i wszystko się goi potem możesz sobie zrobić ale absolutnie nie gorącą ciepłą ale nie gorącą no i krótką

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry