• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

images
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale mam ładna klawiaturkę :-) pasuje kolorystycznie do obudowy hehehe :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a to dla mnie najważniejsze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p

sznikers przepyszny .....

przynajmniej paluszki juz nie beda cie bolec :)

reklama
heheh dobrze jak bedziesz pod drzwiami to zapukaj ;):-D:-D:-D

kochana okielznaj te hormony ;-);-);-)
To nie hormony to służba zdrowia :wściekła/y:
Czemu się tak denerwujesz??
Bo ja zawsze jestem punktualna i wszystko robię na czas i wszystko planuje i nienawidzę jak mi coś rujnuje grafik :-p poza tym na to badanie byłam nastawiona od chyba 2 tyg więc jak mam się nie wściekać :-p

I ja ja ja ja ja też sznikersa chcem :sorry::zawstydzona/y: a nawet 5 :-D

:-D:-D:-D:-D

To nie hormony to służba zdrowia :wściekła/y:

Bo ja zawsze jestem punktualna i wszystko robię na czas i wszystko planuje i nienawidzę jak mi coś rujnuje grafik :-p poza tym na to badanie byłam nastawiona od chyba 2 tyg więc jak mam się nie wściekać :-p

I ja ja ja ja ja też sznikersa chcem :sorry::zawstydzona/y: a nawet 5 :-D

Ojj kobieto wyluzuj nie znasz naszego kraju?? Jeszcze nie raz taka niespodzianka Cię czeka więc spokojnie bo się wykończysz :-D

hehehhe jaszne ze mam dżwonek :-):-):-):-)

Ufff to dobrze bo jakbyś nie usłyszała pukania to co by zrobiła dzwonek usłyszysz :-D:-D

images
i
images

moim psiakom baaardzo smakuję... wiec chyba dobre :-D:-D:-D
a kalwiaturka nic specjalnego... normalna bez udziwnien... taka jak lubię :-D:-D:-D
Klawiatura-Genius-SlimStar-100-PS_Genius,images_big,5,UKKYE900004.jpg

fajna bo cieniutka i ma fajne przyciski... nie takie stukające :-D:-D:-D:szok:

Wiesz jednak psiakom zostawie ich smakołyki :-D:-D:-D

Klawiaturka piękna normalnie....szkoda, że w swoim laptopie nie mogę zmieniać ale też się fajnie pisze bo cicha jest strasznie :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry