• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

e...tam nie przesadzaj :-D:-D:-D;-);-);-)
:-)
no mam hopla... to prawda... no ale o kogos trza dbac... ja się smieje nie raz że na razie zaspokajam tym instynkt macieżynski... bo chyba mam to po mamie... jak oboje z bratem dorośliśmy... a że mama ma cały czas potrzebę opiekowania się kimś... kupiła szczeniaka :-)

Znasz to?
"Człowieka poznaje się po tym jaki jest dla zwierząt, przyjrzyj się jak się zachowuje a będziesz wiedział jakim jest człowiekiem" więc chyba nie muszę nic dodawać :-)

reklama
Nie no wiesz wziełabym ale nie będe im od pyszczków odbierać ;-)

ee... podzielą się :-p:-p:-p:-p

heheh bo zasluzyly pewnie:-):-):-)

no... szczególnie Shira ;-);-);-) za te wszystkie demolki :-D:-D:-D

idę im własnie nastawic jedzonko :-D:-D:-D

bede kukac do Was co jakis czas :cool2::cool2::cool2:

images

danusia one napewno sie z toba podziela jak maja serduszko po pani ;)

tak tak...podziela się z chęcią... co prawda Nuka da bez problemu ale Shirce to pewnie z pyszczka trza będzie wyrywac... bo ona ma normalnie szczekaścick :szok::szok::szok::-D:-D:-D;-);-);-)

Znasz to?
"Człowieka poznaje się po tym jaki jest dla zwierząt, przyjrzyj się jak się zachowuje a będziesz wiedział jakim jest człowiekiem" więc chyba nie muszę nic dodawać :-)

znam... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
dziękuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No pewnie tak ale nie będe sprawdzać niech zjedzą sobie na zdrowie :-)

ale ja kupiłam więcej :-):-):-) no nie daj sie prosic :-):-):-)

ide bo normalnie nie moge się od Was oderwac :-):-):-)

i powiem Wam cos tak pocichutku.... wspaniale że jesteście :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Hej dziewczynki to znowu ja :-)

Witaj :-)
Co tak póżno dzisiaj?

tak tak...podziela się z chęcią... co prawda Nuka da bez problemu ale Shirce to pewnie z pyszczka trza będzie wyrywac... bo ona ma normalnie szczekaścick :szok::szok::szok::-D:-D:-D;-);-);-)
znam... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
dziękuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale ja kupiłam więcej :-):-):-) no nie daj sie prosic :-):-):-)
ide bo normalnie nie moge się od Was oderwac :-):-):-)
i powiem Wam cos tak pocichutku.... wspaniale że jesteście :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No to daj kochana jak masz więcej :tak:
Też fajnie, że Ty jesteś i zobacz nie długo rok będzie jak się tu poznałyśmy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry