rudzia789
szczęściara
Smacznego....ja właśnie jabłko z marchewką wcinam.....i popijam sokiem z buraków....![]()
wzajemnie
ja nie lubic marchewki z jablkiem ale za to SOK z marchwi i jablkami bardzo lubie :-):-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Smacznego....ja właśnie jabłko z marchewką wcinam.....i popijam sokiem z buraków....![]()
A ja lubię bardzo 3*dziennie wcinam....;-) a soczek również...jak najbardziejwzajemnie
ja nie lubic marchewki z jablkiem ale za to SOK z marchwi i jablkami bardzo lubie :-):-):-):-)
No co?????????![]()
buraki to ja lubim ale soku to nigdy nie pilamsok z burków..
Brzmi nieciekawie, choć nigdy nie piłam
Może i brzmi nieciekawie, ale za to jak smakuje!!!!!!!!!!!!!! Na dodatek jest przeogromnie zdrowiutki!!!!! Polecam....sok z burków..
Brzmi nieciekawie, choć nigdy nie piłam
Polecam, bardzo zdrowiutki...Zawiera:buraki to ja lubim ale soku to nigdy nie pilam![]()

Polecam, bardzo zdrowiutki...Zawiera:
białko,
cukry,
witaminy C i B,
kwas foliowy,
karoten,
mikro- i makroelementy (wapń, magnez, potas, sód, żelazo),
betaninę - barwnik buraków czerwonych mający działanie bakteriostatyczne![]()
Aj, bo wszystko co swoje najlepsze i najzdrowsze, ja mam działeczkę, więc wszystkie warzywka i owoce mam swoje i jemy przez cała zimę.....:-):-)ja bardzo lubie buraki szczegolnie jak dziadek zrobi takie w sloiku tarte ojjjjjjj mniam..... sklepowe juz nie takie dobre...