ewelina28
Dum Spiro Spero...
No właśnie kupiłam go ze względu na kolor ......jest swietny!!!! i moje kolory
dlaczego???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie kupiłam go ze względu na kolor ......jest swietny!!!! i moje kolory
dlaczego???
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
P stwierdził, że mam świra na punkcie płaszczy i butów...nie wspomnę o rękawiczkach i torebkach.....zakupoholiczka ?kolor jest super
co drugi dzien inny plaszczyk i juz![]()

P stwierdził, że mam świra na punkcie płaszczy i butów...nie wspomnę o rękawiczkach i torebkach.....zakupoholiczka ?![]()
:-P stwierdził, że mam świra na punkcie płaszczy i butów...nie wspomnę o rękawiczkach i torebkach.....zakupoholiczka ?![]()
Ja mówię poważnie mam z tym problem....kurcze...teraz tak myślę, że mam pół szafy rzeczy, których w życiu nie miałam na sobie....ja mam znow odwrotnie jak mam wyjsc na zakupy to jestem chora ale jak sobie cos juz upatrze to skrzetnie odkladam i dopoki nie kupie tego czegos to nic nie kupuje.... na mnie ciezko cokolwiek dostac wybredna jestem:-):-):-)
Ja nie patrzę na kasę, mimo iż czasem jej brak!!!!!!!! I tu jest problem .....Ja też nią jestem...
Tylko mi finanse nie pozwalają się rozwinąć w tej kwestii:-
-
-(