• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
dzień dobry :-)

Danusia przykro mi z powodu auta... ale dobrze ze wam sie nic nie stało :tak: głowa do góry Kochana...musi się jakos udac :tak:

Majsi co dobrego zjadłaś na śnaidanko... przyznaj sie :-)

Ola
ja kawkę poproszę...jak mogę :-)

Rudzia, Ewelina, Kaska, Iza, Ola, Iwonka, Ilonka
pozdrawiam gorąco :-)

Sówka... i co ? czekamy na wieści :tak:

Wiola udanych i wesołych zakupów :-)

a ja za chwilę musze sie zebrac i jechcac zawiezc kompa do serwisu bo juz okropnie sie pierdzieli... a mnie sie tak nie chce :eek:

Witajcie Kochane na kawce! :-):-):-)
Jestem cała obolała, krzyż odmawia posłuszeństwa, a to z tego powodu, że wczoraj przeforsowałam sie na cmentarzu. Co roku zbieramy się z ekipą (znajomi) i wyruszamy na groby, by sprzątać opuszczone i zaniedbywane groby :zawstydzona/y: a dzisiaj ledwo z łóżka wstałam....więc dzisiaj niestety będą robić beze mnie ....
Proszę o trzymanie kciuków jutro o 15.00 !!! P ma wizytę u androloga. Niestety musimy jechać AŻ do Sopotu, bo w Elblągu nie ma ani jednego androloga (przynajmniej nie znaleźliśmy), a w Gdańsku terminy, że ho ho!!! A że zależy Nam na czasie to jutro wyprawa na całego .....może przy okazji o molo zahaczę;-)
A tu co nowego się wydarzyło??? (nadrabiać mi sie nie chce, Wasze paluszki są niemożliwe i zbyt szybkie, tyle naskrobałyście?!:szok:)
Się rozpisałam.....:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry