Danula
czekam ciągle czekam.....
Dziękuję Kochanieńka![]()
Ależ nie ma za co :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję Kochanieńka![]()
Nie Kochana, ja z Nowego Dworu Gdańskiego, ale Mierzeję znam jak własną kieszeń, a mój P w Krynicy Morskiej pracuje;-);-);-)

Byliśmy tam........wspominam miło baseny solankowe...........Ależ nie ma za co :-)

Już podaje i na prawde warto blisko do Wisły i na szlaki jak masz ochotę a jak nie to rzeka blisko można pochodzić w spokoju
http://www.pensjonat-zrodelko.pl/
A kiedy się wybieracie?
Ale ja to zbereźniara jestem hihihihihihihihiByło by zaje********************* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak się wybiorę na urlop w moje strony kaszubskie to na kawkę Cię porwę ;-)![]()
Byliśmy tam........wspominam miło baseny solankowe...........![]()
aaaaaa jeśli chodzi kiedy, to pewnie na początku listopada. Wiesz, wszystko zapalnowałam...@ mi się skończy i dla uprzyjemnienia czasu będziemy mogli umpa umpaAle ja to zbereźniara jestem hihihihihihihihi

Nie Kochana, ja z Nowego Dworu Gdańskiego, ale Mierzeję znam jak własną kieszeń, a mój P w Krynicy Morskiej pracuje;-);-);-)
Fajnie by było 
Było by zaje********************* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oj to na 1 kawce sie nie skończy....a Warkę lubisz? ha ha ha ha

Jestem ZA :-):-):-):-) W razie co kontakt przez BB mamyKto wie, może jak będziemy się wybierać w tamte strony na wakacje to może się spotkamyFajnie by było
![]()