ewelina28
Dum Spiro Spero...
Tylko wiesz nie dorabiaj zbyt dużego "pytonga" haO kurcze mamy problem muszę dorobić tego onego
Od dziś zaczynam się golić
Już mam stronę oglądam :-)

no padnę zaraz ha ha ha ha ha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko wiesz nie dorabiaj zbyt dużego "pytonga" haO kurcze mamy problem muszę dorobić tego onego
Od dziś zaczynam się golić
Już mam stronę oglądam :-)

to inne niż ja znalazłam widać kilka o tej nazwie jest ale zaraz zobaczę tę stronę :-)dzwonil tom gadal ze swoim szefem jak to wyglada z wyplacaniem maciezynskiego.....:--
-
-( i teraz juz nie jest tak ze albo placi pracodawca albo panstwo tylko teraz placi tylko pracodawca obliczane to jest jakos z godzin diabli wiedza bo to czarna magia da mnie:-
-
-
-( ale moze byc tak ze wogole nie dostane bo mam za malo godzin....:-
-
-
-( jeszcze teraz nie pracuje:-
-
-
-( no zwariowac idzie nigdy nie moze byc poprostu dobrze:-
-
-
-(
nie rycz zawsze jest jakieś wyjścieKochana, ale prawo jest po twojej stronie, nie moga cię zwolnić bo w ciąży jesteś, więc teoretycznie pracę nadal masz.....:-)dzwonil tom gadal ze swoim szefem jak to wyglada z wyplacaniem maciezynskiego.....:--
-
-( i teraz juz nie jest tak ze albo placi pracodawca albo panstwo tylko teraz placi tylko pracodawca obliczane to jest jakos z godzin diabli wiedza bo to czarna magia da mnie:-
-
-
-( ale moze byc tak ze wogole nie dostane bo mam za malo godzin....:-
-
-
-( jeszcze teraz nie pracuje:-
-
-
-( no zwariowac idzie nigdy nie moze byc poprostu dobrze:-
-
-
-(
Tylko wiesz nie dorabiaj zbyt dużego "pytonga" ha
no padnę zaraz ha ha ha ha ha

Kochana, ale prawo jest po twojej stronie, nie moga cię zwolnić bo w ciąży jesteś, więc teoretycznie pracę nadal masz.....:-)

Kochana, byle by sprawny i gotowy o każdej porze ha ha haA jakie wolisz wymiary???????? Zrobię na życzenie i ku satysfakcji![]()

W sumie...masz rację, oby takie same....Wiesz tak jest u nas w pl nie wiadomo jakie tam mają przepisy![]()
Kochana, byle by sprawny i gotowy o każdej porze ha ha ha![]()

żylasty czy gładki?? Słuchaj a może z wypsutkami?? 
rany jak dobrze, że mój śpi jakby to poczytał 

co z tego ze ja mam jak godzin nie mam nie wiem kurna kazdy mowi co innego glupa jestem z tego i tyle:-Kochana, ale prawo jest po twojej stronie, nie moga cię zwolnić bo w ciąży jesteś, więc teoretycznie pracę nadal masz.....:-)
nie spie - siedze i becze