• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ewelinka śliczne pazurki
co tam u was dziewczyny
ja znów przeżywam przyjście @, no nic niby się nie nastawiam nigdy i wcale się nie staramy o bobasa, ale tak cholernie mi źle, ze nie umiem zajść w ciaże tak bezinteresowanie jak inne dziewczyny, które nawet nie chcą być w ciąży, u mnie cholera musi być wszystko zaplanowane, pełne przygotowania i w ogóle bo inaczej nie wychodzi, dlaczego tak jest?? :(
a lecę, bo będe wam ględzić dzisiaj, może mi znów za jakiś czas przejdzie

Ewelinka śliczne pazurki
co tam u was dziewczyny
ja znów przeżywam przyjście @, no nic niby się nie nastawiam nigdy i wcale się nie staramy o bobasa, ale tak cholernie mi źle, ze nie umiem zajść w ciaże tak bezinteresowanie jak inne dziewczyny, które nawet nie chcą być w ciąży, u mnie cholera musi być wszystko zaplanowane, pełne przygotowania i w ogóle bo inaczej nie wychodzi, dlaczego tak jest?? :(
A może czas przestać planować???? Wyluzować i nie myśłeć o dziecku, a zobaczysz, że wtedy sie uda i bedziesz sie cieszyc macierzyństwem...Ja w to wierzę:-)
:tak::tak::tak:

Oj tam kochana, coś się wymyśli......już ja Ci coś wykombinuje:tak::-D:-D:-D

No w to nie wątpie :-D:-D:-D

Ewelinka śliczne pazurki
co tam u was dziewczyny

Oj biedulo nie nastawiaj się tak bo każda @ będzie rozczarowaniem i się wykończysz daj sobie luz i zobaczysz jak szybko pójdzie jak za bardzo się chce to nic nie wychodzi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry