ewelina28
Dum Spiro Spero...
Oj tam kochana, coś się wymyśli......już ja Ci coś wykombinujena tych moich tłuczkach to chyba wzoreczek
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj tam kochana, coś się wymyśli......już ja Ci coś wykombinujena tych moich tłuczkach to chyba wzoreczek
![]()

Nie przepraszaj i nie martw się na zapas po co się zadręczasz?? Poczekaj dowiedz się a potem się martw nie wcześniej![]()
A może czas przestać planować???? Wyluzować i nie myśłeć o dziecku, a zobaczysz, że wtedy sie uda i bedziesz sie cieszyc macierzyństwem...Ja w to wierzę:-)Ewelinka śliczne pazurki
co tam u was dziewczyny
ja znów przeżywam przyjście @, no nic niby się nie nastawiam nigdy i wcale się nie staramy o bobasa, ale tak cholernie mi źle, ze nie umiem zajść w ciaże tak bezinteresowanie jak inne dziewczyny, które nawet nie chcą być w ciąży, u mnie cholera musi być wszystko zaplanowane, pełne przygotowania i w ogóle bo inaczej nie wychodzi, dlaczego tak jest??
a lecę, bo będe wam ględzić dzisiaj, może mi znów za jakiś czas przejdzie

A może czas przestać planować???? Wyluzować i nie myśłeć o dziecku, a zobaczysz, że wtedy sie uda i bedziesz sie cieszyc macierzyństwem...Ja w to wierzę:-)
![]()
Oj tam kochana, coś się wymyśli......już ja Ci coś wykombinuje![]()

Ewelinka śliczne pazurki
co tam u was dziewczyny
ja znów przeżywam przyjście @, no nic niby się nie nastawiam nigdy i wcale się nie staramy o bobasa, ale tak cholernie mi źle, ze nie umiem zajść w ciaże tak bezinteresowanie jak inne dziewczyny, które nawet nie chcą być w ciąży, u mnie cholera musi być wszystko zaplanowane, pełne przygotowania i w ogóle bo inaczej nie wychodzi, dlaczego tak jest??
a lecę, bo będe wam ględzić dzisiaj, może mi znów za jakiś czas przejdzie
Dziewczyny, a u mnie nadal brak @ .......dzisiaj miała przyjść.....może będzie wieczorkiem.....Znając zycie to pewnie jutro na wyjazd dostanę.....

tylko ze ja po polsku nic z tego nie qmam a co dopiero po angielsku.....
http://translate.google.com/transla...gorbringingupchildren/DG_10018741&sl=en&tl=pl
to jakaś łacina nic nie rozumiem z tegoNo tak, tylko, że ja zawsze mam co do dnia.......jak mi sie cykl kopsnął to normalnie się zdenerwuję.....Mi się @ 4 dni teraz spózniła więc nie pewnie i Twoja będzie póżniej![]()