• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

czesc wariatki :cool2::cool2::cool2:

Buziaki:-):-):-):-):-)
Wróć szybko!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-):-):-)

:-D:-D:-D

Kochana daj znać potem co i jak i wracaj do nas szybko :-)
Czekamy tu na Ciebie :tak:

:-D:-D:-D:-D

Anetka czekamy na Ciebie...

:-D:-D:-D:-D

a ja nie mam wogole auta i cio??? dobrze mi ;)

ja dopóki nie miałam tez myślałam że mi dobrze bez autka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-);-);-):-)

no więc karta graficzna poszła się...... M zadzwonił wczoraj popołudniu bo chyba by do dzisiaj nie wytrzymał... i pan powiedział że trza ze 2 tyg czekac na nową :szok::szok::szok: ale powiedział że może zastępcza dac... wiec oczywiscie M pędem do autka i śmignelismy do serwisu... WIĘC JESTEM :-D:-D:-D
ta karta to byle co... ale najwazniejsze ze kompik działa :-D:-D:-D my to mamy pecha do tego wymarzonego (przez mojego M) kompa :wściekła/y:

a wczoraj wywaliło nam korki po raz kolejny... i trza dzisiaj jechac kuchenkę kupic bo stara szlag trafił...ech :sorry:

reklama
czesc wariatki :cool2::cool2::cool2:

no więc karta graficzna poszła się...... M zadzwonił wczoraj popołudniu bo chyba by do dzisiaj nie wytrzymał... i pan powiedział że trza ze 2 tyg czekac na nową :szok::szok::szok: ale powiedział że może zastępcza dac... wiec oczywiscie M pędem do autka i śmignelismy do serwisu... WIĘC JESTEM :-D:-D:-D
ta karta to byle co... ale najwazniejsze ze kompik działa :-D:-D:-D my to mamy pecha do tego wymarzonego (przez mojego M) kompa :wściekła/y:

a wczoraj wywaliło nam korki po raz kolejny... i trza dzisiaj jechac kuchenkę kupic bo stara szlag trafił...ech :sorry:
o jaaaa jak się wali to wszystko na raz :-( ale przynajmniej zakupy się szykują :-D
Hallo!
Jest tu ktoś?!
Ja jestem :-)

Jak zwykle siedzę z rana i myślę co by zjeść :-D Wczoraj udało mi się Ł wreszcie powysyłać mmsy :-D przynajmniej nie dostanie zawału na mój widok jak wróci :-D
Jak poranek mija?

Jak zwykle siedzę z rana i myślę co by zjeść :-D Wczoraj udało mi się Ł wreszcie powysyłać mmsy :-D przynajmniej nie dostanie zawału na mój widok jak wróci :-D
Jak poranek mija?

Trzeba było mu nie wysyłać....
Miałby siur-prajsa
A porane mija chłodno, deszczowo, pochmurno...
Poza tym kicham, boli mnie gardło i mam temperaturę....
Wychodzą mi wczorajsze szopingi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry