Danula
czekam ciągle czekam.....
Danulka napewno Ci się uda;-) już ja to wiem![]()
Zaczynam się Ciebie bać
wróżka jesteś czy czarownica? 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Danulka napewno Ci się uda;-) już ja to wiem![]()
wróżka jesteś czy czarownica? 

wróżka ze mnie marnaZaczynam się Ciebie baćwróżka jesteś czy czarownica?
![]()
ale siłą woli można wiele zdziałać więc chyba czarownica

martusionek słyszłam o nim wiele pochlebnych opinii i dlatego zdecydowałam sie na prowadzenie ciąży u niego, a pozniej go poznałam blizej jest strasznie oschlym czlowiekiem, nie zwracajacym uwagi na pacjentke i jej odczucia, im kobieta mlodsza tym gorzej ja traktuje - jak glupia malolate, histeryczke..o cokolwiek go pytalam to slyszalam ze doczytam sobie..im czesciej przychodzi - tym lepiej bo wiecej pieniedzy zostawia w klinice...przy poronieniu powiedzial "Zdaza sie, nie pani pierwsza i nie ostatnia, prosze nie histeryzowac"
jedyne co o parkowej moge powiedzieć to rzeczywiscie obsluga jest super, a doktor lesniewicz ( ten od usg ) to specjalista w tym co robi..
ja w szpitalu miałam przyjemnosc poznac sie z doktorem Przepieściem - boski człowiek, przy wypisie bardzo mnie pocieszał i pozytywnie nastawiał do zycia ( podobno przyjmuje prywatnie na wojskowej - zaraz kolo szpitala ), aaa i młody doktor Kobylec też bardzo fajny, taki zyciowy mimo ze sprawia wrazenie roztargnionego ( podczas USG rozmawiał ze mna o przemoczonych skarpetkach ) ihih

wróżka ze mnie marnaale siłą woli można wiele zdziałać więc chyba czarownica
![]()

obiecuję:-) zero czarnej magiiTylko plisssssss nie rzucaj uroków bo strach się bać normalnie![]()

ja za bardzo nie pamiętam tych wszystkich lekarzy tylko ten mossakowski mi utkwil w pamięci bo jak robił mi usg to powiedział tak samo jak do ciebie i jeszcze "tu nic nie ma na pewno była pani w ciąży" nie k... wymyśliłam sobie wszystko a jak ten Przepieść wygląda to nie pamiętam m, wiem że jakiś ze mną rozmawia ,że wszystko będzie dobrze żeby to rozważyć filozoficznie i ze jestem jeszcze młoda

u mnie położne też były ok. ale najlepiej pamiętam panią anestezjolog, która gdy ryczałam na tym fotelu przed zabiegiem trzymała mnie za ręka ...