Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
nie dostane bo w Polsce nie rozdająPrzy kolejnej ciąży dostaniesz nowy nie ma czego żałować ;-)![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie dostane bo w Polsce nie rozdająPrzy kolejnej ciąży dostaniesz nowy nie ma czego żałować ;-)![]()

nie dostane bo w Polsce nie rozdają![]()

tam bede ciężko pracowałaNo tak ale kto wie może nabroicie jeszcze tam? ;-)![]()
narazie plan "dziecko" został odroczony na rok, jak odpocznę psychicznie i wrócę do Polski to dopiero zaczne sie starać:-)tam bede ciężko pracowałanarazie plan "dziecko" został odroczony na rok, jak odpocznę psychicznie i wrócę do Polski to dopiero zaczne sie starać:-)
tam bede ciężko pracowałanarazie plan "dziecko" został odroczony na rok, jak odpocznę psychicznie i wrócę do Polski to dopiero zaczne sie starać:-)
tam bede ciężko pracowałanarazie plan "dziecko" został odroczony na rok, jak odpocznę psychicznie i wrócę do Polski to dopiero zaczne sie starać:-)
dziewczyny w Sheffield też jestem podłączona do sieci:-) i bedę się starała jak najczęsciej do Was zagladać, mam nadzieję że w niedalekiej przyszłości będziemy wszystkie odliczały dni do porodumam nadzieje ze bedziemy jeszcze wtedy utrzymywac ze soba kontakt i pochwalisz nam sie wtedy dwiema krechami![]()

nie dostane bo w Polsce nie rozdają![]()
Danulka napewno Ci się uda;-) już ja to wiemJa licze na to, że jeszcze w tym roku uda mi się pochwalić II na teście ;-)