reklama

Odskocznia;))))

reklama
a ja wszystkie swoje dokumenty mam, i karte ciąży i wszystkie USG, wszystkie wyniki badań szczegółowych..leżą głęboko w szufladzie...

martusionek słyszłam o nim wiele pochlebnych opinii i dlatego zdecydowałam sie na prowadzenie ciąży u niego, a pozniej go poznałam blizej jest strasznie oschlym czlowiekiem, nie zwracajacym uwagi na pacjentke i jej odczucia, im kobieta mlodsza tym gorzej ja traktuje - jak glupia malolate, histeryczke..o cokolwiek go pytalam to slyszalam ze doczytam sobie..im czesciej przychodzi - tym lepiej bo wiecej pieniedzy zostawia w klinice...przy poronieniu powiedzial "Zdaza sie, nie pani pierwsza i nie ostatnia, prosze nie histeryzowac"

jedyne co o parkowej moge powiedzieć to rzeczywiscie obsluga jest super, a doktor lesniewicz ( ten od usg ) to specjalista w tym co robi..

ja w szpitalu miałam przyjemnosc poznac sie z doktorem Przepieściem - boski człowiek, przy wypisie bardzo mnie pocieszał i pozytywnie nastawiał do zycia ( podobno przyjmuje prywatnie na wojskowej - zaraz kolo szpitala ), aaa i młody doktor Kobylec też bardzo fajny, taki zyciowy mimo ze sprawia wrazenie roztargnionego ( podczas USG rozmawiał ze mna o przemoczonych skarpetkach ) ihih

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry