reklama

Odskocznia;))))

reklama
bo jak poszłam na pierwsza wizytę to potwierdzono mi ciążę i tylko takie tam badania, potem miałam przyjść za dwa tygodnie na pobranie cytologii i wtedy dopiero ginekolog mnie zapytała czy chcę prowadzić u niej ciąże wiec miałam przyjść za kolejne wda tygodnie i miałam mieć usg i założoną w tedy kartę
mi założył kartę w 6 tygodniu jak przyszłam z plamieniem ale taki był dziwny a teraz karta leży daleko w szufladzie bo jak ją wyjmuje to wtedy jest ryk jak diabli:-(:-(

Magda... abstrahując już od tego że nie każdą z nas stac na prywatna wizyte... nie wiem jak w Waszych miastach ale ja jak dowiedzialam sie ze jestem w ciązy chcialam jak najszybciej isc do lekarza... i nawet prywatnie terminy były od 3-6 tygodni :wściekła/y:

To moja lekarka ma dobrze rozwiązane ma zapisy na terminy ale dwa dni w tygodniu ma dni otwarte, że przyjmuje tyle kobiet ile przyjdzie bez wcześniejszych zapisów i jak nie masz terminu wtedy dostaniesz się na pewno :tak:

bo jak poszłam na pierwsza wizytę to potwierdzono mi ciążę i tylko takie tam badania, potem miałam przyjść za dwa tygodnie na pobranie cytologii i wtedy dopiero ginekolog mnie zapytała czy chcę prowadzić u niej ciąże wiec miałam przyjść za kolejne wda tygodnie i miałam mieć usg i założoną w tedy kartę

aaa..juz rozumiem..może mi kartę odrazu założono dlatego, że to był już 8tc..

a mogę zapytać gdzie chodziłaś do gina?
ja chodziłam na początku ( przed ciążą do Ostapiuka) a ciążę prowadziłam na Parkowej u Mossakowskiego - czego zresztą bardzo żałuję..

Mi moją zabrali w szpitalu jak byłam na zabiegu i dobrze bo nie wiem co bym z nią zrobiła :-(
W Anglii jak dostajesz kartę to dostajesz też cały pakiet informacyjny, przebieg ciąży, jak wyglada wizyta w szpitalu i poród itd.
jak poroniłam to połozna zabrała mi tylko karte a pakiet informacyjny wywaliłam do śmieci bo nie mogłam na niego patrzeć, teraz tego żałuję bo bardzo by mi się przydał przy kolejnej ciąży:tak:

W Anglii jak dostajesz kartę to dostajesz też cały pakiet informacyjny, przebieg ciąży, jak wyglada wizyta w szpitalu i poród itd.
jak poroniłam to połozna zabrała mi tylko karte a pakiet informacyjny wywaliłam do śmieci bo nie mogłam na niego patrzeć, teraz tego żałuję bo bardzo by mi się przydał przy kolejnej ciąży:tak:

Przy kolejnej ciąży dostaniesz nowy nie ma czego żałować ;-):tak:

reklama
aaa..juz rozumiem..może mi kartę odrazu założono dlatego, że to był już 8tc..

a mogę zapytać gdzie chodziłaś do gina?
ja chodziłam na początku ( przed ciążą do Ostapiuka) a ciążę prowadziłam na Parkowej u Mossakowskiego - czego zresztą bardzo żałuję..

czemu żałujesz że u Mossakowskiego jest taki zły ? bo ja to nie wiem ale miałam z nim styczność i to nie przyjemną bo robił mi zabieg w PSK a chodzę do ginekologa u siebie w Wasilkowie bo z stamtąd jestem ;-) i chodzę tam do Bartłomiejczuk

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry