Danula
czekam ciągle czekam.....
no to własnie cąły nasz rzad... wymysli cos i ma w d**** że w rzeczywistosci zrealizowanie tego jest awykonalne![]()
Może o to chodziło? Kiedy oni robią coś co ma sens i jest wykonalne?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to własnie cąły nasz rzad... wymysli cos i ma w d**** że w rzeczywistosci zrealizowanie tego jest awykonalne![]()

mi założył kartę w 6 tygodniu jak przyszłam z plamieniem ale taki był dziwny a teraz karta leży daleko w szufladzie bo jak ją wyjmuje to wtedy jest ryk jak diabli:-bo jak poszłam na pierwsza wizytę to potwierdzono mi ciążę i tylko takie tam badania, potem miałam przyjść za dwa tygodnie na pobranie cytologii i wtedy dopiero ginekolog mnie zapytała czy chcę prowadzić u niej ciąże wiec miałam przyjść za kolejne wda tygodnie i miałam mieć usg i założoną w tedy kartę
ja chodzę na NFZ do sewgo ośrodka i czekam na wizytę 2- 3 tygodnieco z tego że mój lekarz przyjmuje na NFZ jak i tak do niego nie pójdę bo kolejki straszne, z tego wynika że trzeba będzie iśc do lekarza prywatnie, a nie wszystkie kobiety na to stać![]()

Magda... abstrahując już od tego że nie każdą z nas stac na prywatna wizyte... nie wiem jak w Waszych miastach ale ja jak dowiedzialam sie ze jestem w ciązy chcialam jak najszybciej isc do lekarza... i nawet prywatnie terminy były od 3-6 tygodni![]()

nie mam słów na to wszystkoMagda... abstrahując już od tego że nie każdą z nas stac na prywatna wizyte... nie wiem jak w Waszych miastach ale ja jak dowiedzialam sie ze jestem w ciązy chcialam jak najszybciej isc do lekarza... i nawet prywatnie terminy były od 3-6 tygodni![]()

mi założył kartę w 6 tygodniu jak przyszłam z plamieniem ale taki był dziwny a teraz karta leży daleko w szufladzie bo jak ją wyjmuje to wtedy jest ryk jak diabli:--(
bo jak poszłam na pierwsza wizytę to potwierdzono mi ciążę i tylko takie tam badania, potem miałam przyjść za dwa tygodnie na pobranie cytologii i wtedy dopiero ginekolog mnie zapytała czy chcę prowadzić u niej ciąże wiec miałam przyjść za kolejne wda tygodnie i miałam mieć usg i założoną w tedy kartę
W Anglii jak dostajesz kartę to dostajesz też cały pakiet informacyjny, przebieg ciąży, jak wyglada wizyta w szpitalu i poród itd.Mi moją zabrali w szpitalu jak byłam na zabiegu i dobrze bo nie wiem co bym z nią zrobiła :-(

W Anglii jak dostajesz kartę to dostajesz też cały pakiet informacyjny, przebieg ciąży, jak wyglada wizyta w szpitalu i poród itd.
jak poroniłam to połozna zabrała mi tylko karte a pakiet informacyjny wywaliłam do śmieci bo nie mogłam na niego patrzeć, teraz tego żałuję bo bardzo by mi się przydał przy kolejnej ciąży![]()

aaa..juz rozumiem..może mi kartę odrazu założono dlatego, że to był już 8tc..
a mogę zapytać gdzie chodziłaś do gina?
ja chodziłam na początku ( przed ciążą do Ostapiuka) a ciążę prowadziłam na Parkowej u Mossakowskiego - czego zresztą bardzo żałuję..