reklama

Odskocznia;))))

ja jak pierwszy raz trafiłam do lekarza byłam ok 4 - 5 tyg ciąży i następna wizytę miałam mieć właśnie w 10 tyg i od razu lekarz mnie zapytała czy chce prowadzić ciążę u niej , gdyż wiele razy jest tak gdy kobieta dowiaduje się u cięży szuka lepszy ginekologów np w prywatnych klinikach , karta ciąży też jest swojego rodzaju dokumentem że jest sie pod opieką lekarska, no ale ja takiej i tak nie miałam bo stało się to co nie miało się stać i wielka pustka:-(:-(:-(

reklama
o i zdjęciów napstrykała, żeby sie pochwalić :) ładna ładna :) taka czyściutka ( nie chodzi mi o czystość, tylko kolory )

ja mam chyba jakiegoś fizia, bo podobaja mi sie lazienki w ciemnej zieleni - taka mamy, i ogolnie lubie soczyste kolory w pomieszczeniach..

Zdjęcia napstrykane już dawno teraz tylko odszukane w kompie :-p:tak::-D:-D:-D

Ja mam zielone w kuchni ale nie soczyste kolory tylko bardziej pastelowe :-)

ja jak pierwszy raz trafiłam do lekarza byłam ok 4 - 5 tyg ciąży i następna wizytę miałam mieć właśnie w 10 tyg i od razu lekarz mnie zapytała czy chce prowadzić ciążę u niej , gdyż wiele razy jest tak gdy kobieta dowiaduje się u cięży szuka lepszy ginekologów np w prywatnych klinikach , karta ciąży też jest swojego rodzaju dokumentem że jest sie pod opieką lekarska, no ale ja takiej i tak nie miałam bo stało się to co nie miało się stać i wielka pustka:-(:-(:-(

Ja chodziłam do swojej lekarki od początku więc lekarza nie zmieniałam :-) miałam już założoną nawet karte ciąży ale tylko jeden wpis drugiego już nie było

śliczna:-):-)my mamy taką mniejszą ale wanna 125 na 125 narożna wejdzie więc co się tylko liczy i pralka z kibelkiem się zmieści wyślę wam zdjęcia jak już się pan ogarnie z pracą:-):-) ale myślę ze jeszcze z dwa tygodnie bo wymyśliłam sobie mozikę i ma trochę pracy.

Madzia dziękuje :-)

Karola ja mam kibelek i łazienkę osobno i to bardzo dobre rozwiązanie bo jak się ktoś lubi dłużej popluskać jeden drugiemu nie przeszkadza :tak:

ja trafiłam do lekarza w 4 tc, cały 5 tydzień leżałam w szpitalu na podtrzymaniu, a jak tylko wyszłam ze szpitala to poroniłam w 6 tyg:-( głowa do góry czasami życie bywa ciężkie ale musimy żyć dalej:tak: i mieć nadzieję że bedzie juz tylko lepiej:-)

ja trafiłam do lekarza w 4 tc, cały 5 tydzień leżałam w szpitalu na podtrzymaniu, a jak tylko wyszłam ze szpitala to poroniłam w 6 tyg:-( głowa do góry czasami życie bywa ciężkie ale musimy żyć dalej:tak: i mieć nadzieję że bedzie juz tylko lepiej:-)

Bo będzie zobaczcie same ile kobietom się udaje więc czemu nam ma się nie udać? Uda się tylko musimy być cierpliwe :tak:

no widzę że temat miszkanek... no cóż ja łazienkę mam czarno-białą :-) a kuchnie w słonecznym kolorze + zielone mebelki... :-D cudnie wygląda jak słoneczko przez okienko świeci :tak:

a co do zaświadczenia w 10 tyg to rzeczywiscie... kobietry które zaszły w ciąze po 1 listopada musza takie zaswiadczenie miec... a najlepsze jest to ze sami lekarze sa lekko zdziwieni bo msz NIE WYMYSLIL JESZCZE JAK MA WYGLĄDAC TO ZASWIADCZENIE...
poza tym kobieta załóżmy dowiaduje sie ze jes w ciązy w 6 tyg...wszystko ok... tylko ze na wizytę u gina czeka sie czasmi 4-5 tyg... i co w takim wypadku...?? niech najpierw zrobia cos zeby nie bylo takich termionow... bo czasami chciec to wcale nie znaczy móc...

reklama

przykro mi strasznie...przepraszam że zapytam ale dlaczego nie miałaś karty ciąży?mi założono przy pierwszej wizycie ( by potwierdzić ciążę poszłam odrazu do lekarza który chciałam by mi tą ciążę prowadził )

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry