reklama

Odskocznia;))))

reklama
ja mam kąpiel łazienka rozwalona bo remont mamy i kąpę się u szwagierki ale dzisiaj już będę miała swoją upragnioną wannę:-):-)

E no to fajnie nie ma to jak swoja wanna w odnowionej łazience. Ja moją łazienkę uwielbiam kupiliśmy mieszkanie praktycznie do zamieszkania od razu w łazience, ubikacji płytki w kuchni też a łazienka mała ale przytulna osłona na prysznic i nie za wielka wannna akurat, mam ochotę taplam się dłużej nie mam robie szybki prysznic :tak:
To chyba jakiś poważny remont?

Boże Świety - widzisz i nie grzmisz...Czego w tej Polsce nie wymyślą?
A kogo do jasnej cholery może obchodzić czy ja byłam pod opieka lekarza czy nie? I jaki to ma wpływ na wypłate becikowego? Że co?Że niby nie będąc pod opieką lekarza to ...?Nie kumam..

Sorry za wybuch złości ale właśnie Pani z Wydziału Komunikacji podniosła mi cisnienie..

hej dziewczynki!
ta kontrola od 10 tyg ciąży chodzi oto żeby każda kobieta była właśnie pod taka kontrolą bo wiele jest kobiet które będąc w ciąży późno trafia do ginekologa albo w ogóle tu chodzi bardziej o takiego kobiet jakby to nazwać z "marginesu" które klepią brzydko mówiąc kolejne dzieci aby mieć takie becikowe i inne typu świadczenia a opieka lekarską w ich przypadku schodzi na dalszy plan. one nie są takie jak my ,ze cały czas się kontrolujemy w poradni one tam mają to gdzieś:angry:

reklama
E no to fajnie nie ma to jak swoja wanna w odnowionej łazience. Ja moją łazienkę uwielbiam kupiliśmy mieszkanie praktycznie do zamieszkania od razu w łazience, ubikacji płytki w kuchni też a łazienka mała ale przytulna osłona na prysznic i nie za wielka wannna akurat, mam ochotę taplam się dłużej nie mam robie szybki prysznic :tak:
To chyba jakiś poważny remont?
Super sprawa z takim mieszkaniem, nie wydajesz dodatkowych pieniędzy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry