Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
no taksłoneczko ale ja mam jeszcze okres więc nie wiem ona nawet mnie nia zbada bo jak
gapa ze mnie, to najlepiej zadzwoń w tym tygodniu to się umówisz na przyszły jak @ się skończy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no taksłoneczko ale ja mam jeszcze okres więc nie wiem ona nawet mnie nia zbada bo jak
gapa ze mnie, to najlepiej zadzwoń w tym tygodniu to się umówisz na przyszły jak @ się skończy
dziękuję jestem bardzo dumna :-):-):-)cieszę sie jak dziecko z pozytywki:-):-)

O tak kąpiel w pianie, maseczka na twarz, świece i relaksująca muzyka echhh chyba i ja się dziś na taki relaksik skusze ;-)![]()
Danulka dobrze to ujęłaś jakby pierwsza w życiu:-):-):-)Kurcze jakby pierwsza @ się pojawiła w życiu![]()
tak właśnie chyba zrobię bo wtedy ona będzie mogła sprawdzić czy jest ta torbiel czy się wchłonęła:-):-)no takgapa ze mnie, to najlepiej zadzwoń w tym tygodniu to się umówisz na przyszły jak @ się skończy
![]()
ja mam kąpiel łazienka rozwalona bo remont mamy i kąpę się u szwagierki ale dzisiaj już będę miała swoją upragnioną wannę:-):-)
Danulka dobrze to ujęłaś jakby pierwsza w życiu:-):-):-)

Boże Świety - widzisz i nie grzmisz...Czego w tej Polsce nie wymyślą?
A kogo do jasnej cholery może obchodzić czy ja byłam pod opieka lekarza czy nie? I jaki to ma wpływ na wypłate becikowego? Że co?Że niby nie będąc pod opieką lekarza to ...?Nie kumam..
Sorry za wybuch złości ale właśnie Pani z Wydziału Komunikacji podniosła mi cisnienie..

Super sprawa z takim mieszkaniem, nie wydajesz dodatkowych pieniędzyE no to fajnie nie ma to jak swoja wanna w odnowionej łazience. Ja moją łazienkę uwielbiam kupiliśmy mieszkanie praktycznie do zamieszkania od razu w łazience, ubikacji płytki w kuchni też a łazienka mała ale przytulna osłona na prysznic i nie za wielka wannna akurat, mam ochotę taplam się dłużej nie mam robie szybki prysznic![]()
To chyba jakiś poważny remont?