reklama

Odskocznia;))))

hej danula :*

tylko ja nie wiem czy ja to dobrze rozumiem...jak bede w 10tc to mam isc do lekarza zeby mi wystawil zaswiadczenie ze od dzis jestem pod jego opieka????przeciez to jakies bezsensowne bo w czasie ciazy szczegolnie na poczatku wiele kobiet zmienia lekarza prowadzacego..

reklama
hej danula :*

tylko ja nie wiem czy ja to dobrze rozumiem...jak bede w 10tc to mam isc do lekarza zeby mi wystawil zaswiadczenie ze od dzis jestem pod jego opieka????przeciez to jakies bezsensowne bo w czasie ciazy szczegolnie na poczatku wiele kobiet zmienia lekarza prowadzacego..

Nie dostaniesz jak przyjdziesz przed 10 tygodniem od lekarza zaświadczenie, że jesteś pod opieką medyczną np od 5 tygodnia i to będzie potrzebne do becikowego :-)

ej...nie mówcie znowu o jedzeniu ;P a ja dzisiaj nie robie obiadku bo mężuś je na mieście, i do 21 jestem sama w domku ( po pracy oczywiscie ) wiec mam mnostwo czasu dla siebie - chyba dzisiaj w jakies zabiegi upiekszajace zainwestuje..

Boże Świety - widzisz i nie grzmisz...Czego w tej Polsce nie wymyślą?
A kogo do jasnej cholery może obchodzić czy ja byłam pod opieka lekarza czy nie? I jaki to ma wpływ na wypłate becikowego? Że co?Że niby nie będąc pod opieką lekarza to ...?Nie kumam..

Sorry za wybuch złości ale właśnie Pani z Wydziału Komunikacji podniosła mi cisnienie..

ej...nie mówcie znowu o jedzeniu ;P a ja dzisiaj nie robie obiadku bo mężuś je na mieście, i do 21 jestem sama w domku ( po pracy oczywiscie ) wiec mam mnostwo czasu dla siebie - chyba dzisiaj w jakies zabiegi upiekszajace zainwestuje..

O tak kąpiel w pianie, maseczka na twarz, świece i relaksująca muzyka echhh chyba i ja się dziś na taki relaksik skusze ;-):tak:

reklama
Boże Świety - widzisz i nie grzmisz...Czego w tej Polsce nie wymyślą?
A kogo do jasnej cholery może obchodzić czy ja byłam pod opieka lekarza czy nie? I jaki to ma wpływ na wypłate becikowego? Że co?Że niby nie będąc pod opieką lekarza to ...?Nie kumam..

Sorry za wybuch złości ale właśnie Pani z Wydziału Komunikacji podniosła mi cisnienie..

Szukają sposobów, żeby nie płacić bo sporo kobiet nie chodzi od początku do lekarzy jedno nie ma nic wspólnego z drugim ale czy to ma dla nich jakieś znaczenie? Lekarze zarobią a i oni nie zawsze będą wypłacać becikowe same zyski

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry