reklama

Odskocznia;))))

E no to fajnie nie ma to jak swoja wanna w odnowionej łazience. Ja moją łazienkę uwielbiam kupiliśmy mieszkanie praktycznie do zamieszkania od razu w łazience, ubikacji płytki w kuchni też a łazienka mała ale przytulna osłona na prysznic i nie za wielka wannna akurat, mam ochotę taplam się dłużej nie mam robie szybki prysznic :tak:
To chyba jakiś poważny remont?
my zkuliśmy całą łazienkę i wszystko robi od nowa a tylko dla tego że wymieniali nam rury w całym bloku w pionie i zrobili taki burdel że sami zkuli pól i nie było innego wyjścia a że kupiliśmy to mieszkanko pół roku temu to żadnych kafelek tamta babka nie zostawiła i to tak jest skończył się remont nie dawno całego mieszkainia to jeszcze teraz łazienka masakar

reklama
a tak po za tym wracając do zbliżających się @ wczoraj wieczorem miałam lekkie plamienie ale w nocy nic czysto ale dziś boli mnie strasznie kręgosłup i brzuch może nadchodzi ten sądny dzień nie wiem

hej dziewczynki!
ta kontrola od 10 tyg ciąży chodzi oto żeby każda kobieta była właśnie pod taka kontrolą bo wiele jest kobiet które będąc w ciąży późno trafia do ginekologa albo w ogóle tu chodzi bardziej o takiego kobiet jakby to nazwać z "marginesu" które klepią brzydko mówiąc kolejne dzieci aby mieć takie becikowe i inne typu świadczenia a opieka lekarską w ich przypadku schodzi na dalszy plan. one nie są takie jak my ,ze cały czas się kontrolujemy w poradni one tam mają to gdzieś:angry:

Witaj zapewne masz sporo racji :tak:

hej dziewczynki!
ta kontrola od 10 tyg ciąży chodzi oto żeby każda kobieta była właśnie pod taka kontrolą bo wiele jest kobiet które będąc w ciąży późno trafia do ginekologa albo w ogóle tu chodzi bardziej o takiego kobiet jakby to nazwać z "marginesu" które klepią brzydko mówiąc kolejne dzieci aby mieć takie becikowe i inne typu świadczenia a opieka lekarską w ich przypadku schodzi na dalszy plan. one nie są takie jak my ,ze cały czas się kontrolujemy w poradni one tam mają to gdzieś:angry:

Martusionek chyba masz racje,
*tylko z drugiej strony nasz wspaniały RZAD musi tez myslec o tym ze wiele kobiet trafias późno do ginekologa..po wprowadzniu je w błąd..Ja np trafiłam dopiero w połowie 8tc i to tylko dlatego, że mnie przeczucie tknęło..Brałam leki hormonalne i miałam powiedziane że różnie w sumie z tą @ może być..

hej dziewczynki!
witam:-):tak:

To moja łazienka :-)

Załączniki

• Zdjęcie015.jpg
    Zdjęcie015.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 61
  • Zdjęcie019.jpg
    Zdjęcie019.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 52
  • P1010024.jpg
    P1010024.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 54
reklama
o i zdjęciów napstrykała, żeby sie pochwalić :) ładna ładna :) taka czyściutka ( nie chodzi mi o czystość, tylko kolory )

ja mam chyba jakiegoś fizia, bo podobaja mi sie lazienki w ciemnej zieleni - taka mamy, i ogolnie lubie soczyste kolory w pomieszczeniach..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry