rudzia789
szczęściara
Na Woli mamy jedną pizzerie ale mają ją pyszna muszę im przyznaća na ostro nie lubię bo mam potem przeboje z żołądkiem
![]()
pizze lubie ale dla mnie i tak naj naj to chinol jest
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na Woli mamy jedną pizzerie ale mają ją pyszna muszę im przyznaća na ostro nie lubię bo mam potem przeboje z żołądkiem
![]()
no wlasnieza chwile bedzie KWASNO
![]()

aż mi bylo niedobrze jak widziałam jak mój M się nimi zajada
Danusiu to moja pierwsza zachcianka bo wcześniej nie moglam jeśćprzejdzie mi jak się najem:-)

aż mi bylo niedobrze jak widziałam jak mój M się nimi zajada
Danusiu to moja pierwsza zachcianka bo wcześniej nie moglam jeśćprzejdzie mi jak się najem:-)

Albo kwaśno-słodko ja tak miałam przy drugiej ciąży barszcz z torebki co normalnie nie znoszę litrami piłam i do tego ogórek kiszony i bita śmietana mniammm jakie to było wtedy dobre...teraz fujjj![]()

ja najbardiej lubie wieprzowinę po tajlandzku a do tego ryz smażony z kurczakiem i warzywami, aż mi ślinka poleciałapizze lubie ale dla mnie i tak naj naj to chinol jest![]()

pizze lubie ale dla mnie i tak naj naj to chinol jest![]()

chinol?? matko a cóż to znowu 

Że co??chinol?? matko a cóż to znowu
![]()
ja najbardiej lubie wieprzowinę po tajlandzku a do tego ryz smażony z kurczakiem i warzywami, aż mi ślinka poleciała![]()

heheh chinskie jedzenie :-):-):-):-)

to pisz, że skrótowo myślisz 

ja też lubie chińskie mnnnnnnnnnniammmmmmm