rudzia789
szczęściara
Na Woli mamy jedną pizzerie ale mają ją pyszna muszę im przyznaća na ostro nie lubię bo mam potem przeboje z żołądkiem
![]()
pizze lubie ale dla mnie i tak naj naj to chinol jest
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na Woli mamy jedną pizzerie ale mają ją pyszna muszę im przyznaća na ostro nie lubię bo mam potem przeboje z żołądkiem
![]()
no wlasnieza chwile bedzie KWASNO
![]()

aż mi bylo niedobrze jak widziałam jak mój M się nimi zajada
Danusiu to moja pierwsza zachcianka bo wcześniej nie moglam jeśćprzejdzie mi jak się najem:-)

aż mi bylo niedobrze jak widziałam jak mój M się nimi zajada
Danusiu to moja pierwsza zachcianka bo wcześniej nie moglam jeśćprzejdzie mi jak się najem:-)

Albo kwaśno-słodko ja tak miałam przy drugiej ciąży barszcz z torebki co normalnie nie znoszę litrami piłam i do tego ogórek kiszony i bita śmietana mniammm jakie to było wtedy dobre...teraz fujjj![]()

ja najbardiej lubie wieprzowinę po tajlandzku a do tego ryz smażony z kurczakiem i warzywami, aż mi ślinka poleciałapizze lubie ale dla mnie i tak naj naj to chinol jest![]()

pizze lubie ale dla mnie i tak naj naj to chinol jest![]()

chinol?? matko a cóż to znowu 

Że co??chinol?? matko a cóż to znowu
![]()
ja najbardiej lubie wieprzowinę po tajlandzku a do tego ryz smażony z kurczakiem i warzywami, aż mi ślinka poleciała![]()

heheh chinskie jedzenie :-):-):-):-)

to pisz, że skrótowo myślisz 

ja też lubie chińskie mnnnnnnnnnniammmmmmm