ewelina28
Dum Spiro Spero...
No jak tak smakuje jak wygląda.....to się nie dziwię....Moje chłopaki się nim zajadają...
Może na 1 listopada zrobię

Zaskoczę mamę nową potrawą...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No jak tak smakuje jak wygląda.....to się nie dziwię....Moje chłopaki się nim zajadają...

No jak tak smakuje jak wygląda.....to się nie dziwię....
Może na 1 listopada zrobię
Zaskoczę mamę nową potrawą...

nadal plamię i tracę nadzieję że będzie dobrze:-( 
Witam kochane:-)
Wiola sto lat i spełnienia wszystkich marzeń
Ewelinko ja kilka razy miałam takie burze w związku i pamiętaj że dzięki temu atmosfera się oczyszcza i tak naprawdę druga osoba dowiaduje się co czujesz, bo w inny sposób byś tego nie powiedziała aby jej nie zranić:-(
Pamiętaj że po burzy zawsze wychodzi słoneczko![]()
A ja dzisiaj wstałam chyba lewą nogąnadal plamię i tracę nadzieję że będzie dobrze:-(
Zmykam pod prysznić![]()

Witaj,Witam kochane:-)
Wiola sto lat i spełnienia wszystkich marzeń
Ewelinko ja kilka razy miałam takie burze w związku i pamiętaj że dzięki temu atmosfera się oczyszcza i tak naprawdę druga osoba dowiaduje się co czujesz, bo w inny sposób byś tego nie powiedziała aby jej nie zranić:-(
Pamiętaj że po burzy zawsze wychodzi słoneczko![]()
A ja dzisiaj wstałam chyba lewą nogąnadal plamię i tracę nadzieję że będzie dobrze:-(
Zmykam pod prysznić![]()
Ciekawa stronka, nie powiem.....wiele ciekawych przepisów.....Ja w ogóle uwielbiam przepisy z tej strony!
często z nich korzystam
i jeszcze nigdy sie nie zawiodłam

Ciekawa stronka, nie powiem.....wiele ciekawych przepisów.....![]()