reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witam kochane:-)
Wiola sto lat i spełnienia wszystkich marzeń

Ewelinko ja kilka razy miałam takie burze w związku i pamiętaj że dzięki temu atmosfera się oczyszcza i tak naprawdę druga osoba dowiaduje się co czujesz, bo w inny sposób byś tego nie powiedziała aby jej nie zranić:-(
Pamiętaj że po burzy zawsze wychodzi słoneczko:tak:

A ja dzisiaj wstałam chyba lewą nogą:zawstydzona/y: nadal plamię i tracę nadzieję że będzie dobrze:-(
Zmykam pod prysznić:sorry:

Ewelinko ja kilka razy miałam takie burze w związku i pamiętaj że dzięki temu atmosfera się oczyszcza i tak naprawdę druga osoba dowiaduje się co czujesz, bo w inny sposób byś tego nie powiedziała aby jej nie zranić:-(

A ja dzisiaj wstałam chyba lewą nogą:zawstydzona/y: nadal plamię i tracę nadzieję że będzie dobrze:-(
Dziękuję
i
BĘDZIE DOBRZE!!!

Witaj,
Kochana my zawsze mówiliśmy sobie co nas boli, co nam się nie podoba, podoba...ogólnie mamy zasadę, że rozmowa to podstawa i najgorsza prawda, ale prawda....teraz po prostu wszystko przez mój genialny pomysł pękło.....
A Tobie słońce nie wolno tracić nadziei!!! Musisz myśleć, że będzie dobrze i te pozytywne fluidki wysyłać do swojego maleństwa. Będzie dobrze....a jeśli bardzo sie niepokoisz, to może idź do gin ???Albo zadzwoń...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry