ewelina28
Dum Spiro Spero...
No jak tak smakuje jak wygląda.....to się nie dziwię....Moje chłopaki się nim zajadają...
Może na 1 listopada zrobię

Zaskoczę mamę nową potrawą...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No jak tak smakuje jak wygląda.....to się nie dziwię....Moje chłopaki się nim zajadają...

No jak tak smakuje jak wygląda.....to się nie dziwię....
Może na 1 listopada zrobię
Zaskoczę mamę nową potrawą...

nadal plamię i tracę nadzieję że będzie dobrze:-( 
Witam kochane:-)
Wiola sto lat i spełnienia wszystkich marzeń
Ewelinko ja kilka razy miałam takie burze w związku i pamiętaj że dzięki temu atmosfera się oczyszcza i tak naprawdę druga osoba dowiaduje się co czujesz, bo w inny sposób byś tego nie powiedziała aby jej nie zranić:-(
Pamiętaj że po burzy zawsze wychodzi słoneczko![]()
A ja dzisiaj wstałam chyba lewą nogąnadal plamię i tracę nadzieję że będzie dobrze:-(
Zmykam pod prysznić![]()

Witaj,Witam kochane:-)
Wiola sto lat i spełnienia wszystkich marzeń
Ewelinko ja kilka razy miałam takie burze w związku i pamiętaj że dzięki temu atmosfera się oczyszcza i tak naprawdę druga osoba dowiaduje się co czujesz, bo w inny sposób byś tego nie powiedziała aby jej nie zranić:-(
Pamiętaj że po burzy zawsze wychodzi słoneczko![]()
A ja dzisiaj wstałam chyba lewą nogąnadal plamię i tracę nadzieję że będzie dobrze:-(
Zmykam pod prysznić![]()
Ciekawa stronka, nie powiem.....wiele ciekawych przepisów.....Ja w ogóle uwielbiam przepisy z tej strony!
często z nich korzystam
i jeszcze nigdy sie nie zawiodłam

Ciekawa stronka, nie powiem.....wiele ciekawych przepisów.....![]()