reklama

Odskocznia;))))

no nic kochane moje milo bylo dzis z wami ale czasu uciekac.....
ide ogarnac po obiadku i za chwile wraca luby :)

buziaczki dla wszystkich milego wieczorku zycze....

Danusia cumolki>....

Violcia mam nadzieje ze to nic powaznego :*

reklama
Hej nieodzywam sie tu czesto ale dzis mam takie mdłosci ze nic nierobie tylko was czytam jestescie poprostu zaj....;-)
i tak siedze czytam i zawsze troche zapomne o tym ze musze isc przywitac sie z łazienką .Gdzies ostatnio pisalam a raczej moze sie chwaliłam ze niemam mdłości a tu nagle jak by zpadło znieba od wczorej zdycham mam dośc

A tak a propo tez jestem aniołkową mamą :sorry:
Witam:-) fajnie ze do nas wpadłas:tak: ja tez cieszyłam sie ze nie mam zadnych objawów i ni z gruszki ni z pietruszki dopadły mnie mdłości i zgaga ale strasznie mnie nie mecza:happy2:

Kochane jesteście wszystkie dziękuje Wam bardzo i za pamięć i słowa otuchy...będzie dobrze trochę to potrwa ale się pozbieram jak zwykle, tyle mnie nie złamało mam nadzieje, że i to nie złamie...
Wpadłam zobaczyć co u Was

Madziu na pewno wszystko będzie dobrze nie martw się na zapas może idz do gina sprawdz czy wszystko dobrze?
Danusiu kochana czas leczy rany, dasz radę, pamiętaj ze jestem z Tobą:tak::tak:
A ja jestem przewrazliwiona, co ma byc to bedzie, nie moge z kazdym ukłuciem biegac do gin, jak leze jest ok, obym tylko nie musiała lezec całej ciazy, ale czego sie nie robi dla fasolki:blink:

dziekuje... ufff dzis sie troche narobilam okien juz nie zdazylam umyc juz nie mam sily..... maly teraz spi wiec mam chwilke na odsapniecie :)
Martusiu nie przemeczaj sie i dbaj o siebie;-)

Wiola Ewelinka Anetka Karola o Was też nie zapomniałam:-)
Życzę wam miłego wieczoru:tak:

Ostatnia edycja:
Danusiu kochana doczytałam co sie stało.
Strasznie mi przykro,straszni..trzymaj sie kochana.
Miałm przyjaciela,który sie powiesił wiec byc moze wioem jak sie teraz czujesz...

Magda,gratuluję!!!i wierze,ze tym razem Wam sie uda.Bierzerz jakies tabletki,np acard czy Duphaston?
Hej Iza:-) Wreszcie jesteś, co u Ciebie? Wprowadziłaś się już do nowego lokum?
Domięśniowo dostałam Kaprogest na podtrzymanie, 3 x dziennie Duphaston i leże bo troszkę plamię, w poniedziałek idę na usg zobaczyć czy bije serduszko i wszystko jest dobrze:tak:

Ostatnia edycja:
dzień dobry :-D

Dieki za przywitanie mnie i mojego aniołka oraz moich rozrabiakow
Od dzis bede sie tu meldować kurna ale jak wy to robicie ja nie zadażam za wami fak musze sie troche poduczyć :wściekła/y:

spoko spoko... posiedzisz z nami pare dni i bedzie git :-D trening czyni mistrza :-D
zapraszamy codziennie :-D

Danusiu kochana jestem z Tobą dzisiaj w tym trudnym dniu całym sercem... trzymaj się kochana !

Wiola mam nadzieję że to nic poważnego... kochana odezwij sie !!!

Rudzia no kolory rzeczywiscie diametralnie różne... ale i tak będzie pieknie...ech Ci faceci :cool2::-D

Madzia musi byc dobrze kochana !!! i ja innej ewentualnśc nie przyjmuje do siebie :-D

Ewelinko
...odezwij się !!!

Iza fajnie ze sie odezwałas. co u Ciebie kochana ?

ech... tak sobie czytam dogo... i kurde się poryczałam... i nie, tym razem nie chodzi o psy... jedna z wspaniałych kobiet... majaca u siebie swego rodzaju szpital dla tych niechcianych stworzen ma takie problemy ze hej... kurde ja narzekam bo nie stac mnie na wymarzone buty... a ona prosi o mydło, makaron, pastę do zębów... normalnie się poryczałam... maż ją zostawił, nie płaci alimnetów... w domu 15-letina córka.... i wszystko byłoby dobrze... gdyby nie to że straciła pracę... ech... co za życie :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry