Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no nic kochane moje milo bylo dzis z wami ale czasu uciekac.....
ide ogarnac po obiadku i za chwile wraca luby
buziaczki dla wszystkich milego wieczorku zycze....
Danusia cumolki>....
Violcia mam nadzieje ze to nic powaznego :*
Witam:-) fajnie ze do nas wpadłasHej nieodzywam sie tu czesto ale dzis mam takie mdłosci ze nic nierobie tylko was czytam jestescie poprostu zaj....;-)
i tak siedze czytam i zawsze troche zapomne o tym ze musze isc przywitac sie z łazienką .Gdzies ostatnio pisalam a raczej moze sie chwaliłam ze niemam mdłości a tu nagle jak by zpadło znieba od wczorej zdycham mam dośc
A tak a propo tez jestem aniołkową mamą![]()
ja tez cieszyłam sie ze nie mam zadnych objawów i ni z gruszki ni z pietruszki dopadły mnie mdłości i zgaga ale strasznie mnie nie mecza
Kochane jesteście wszystkie dziękuje Wam bardzo i za pamięć i słowa otuchy...będzie dobrze trochę to potrwa ale się pozbieram jak zwykle, tyle mnie nie złamało mam nadzieje, że i to nie złamie...
Wpadłam zobaczyć co u Was
Danusiu kochana czas leczy rany, dasz radę, pamiętaj ze jestem z TobąMadziu na pewno wszystko będzie dobrze nie martw się na zapas może idz do gina sprawdz czy wszystko dobrze?

Martusiu nie przemeczaj sie i dbaj o siebie;-)dziekuje... ufff dzis sie troche narobilam okien juz nie zdazylam umyc juz nie mam sily..... maly teraz spi wiec mam chwilke na odsapniecie![]()

Hej Iza:-) Wreszcie jesteś, co u Ciebie? Wprowadziłaś się już do nowego lokum?Magda,gratuluję!!!i wierze,ze tym razem Wam sie uda.Bierzerz jakies tabletki,np acard czy Duphaston?

Dieki za przywitanie mnie i mojego aniołka oraz moich rozrabiakow
Od dzis bede sie tu meldować kurna ale jak wy to robicie ja nie zadażam za wami fak musze sie troche poduczyć![]()
trening czyni mistrza