Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widzę, że "ostro" trenujesz.....a myślałam, że będę musiała przypilnować;-)steperek zaliczony... idę pod prysznic![]()
Wioluś, mam nadzieję, że nic poważnego ??Wróciłam...
I jestem załamana...
:--
-(
Witaj,Hej nieodzywam sie tu czesto ale dzis mam takie mdłosci ze nic nierobie tylko was czytam jestescie poprostu zaj....;-)
i tak siedze czytam i zawsze troche zapomne o tym ze musze isc przywitac sie z łazienką .Gdzies ostatnio pisalam a raczej moze sie chwaliłam ze niemam mdłości a tu nagle jak by zpadło znieba od wczorej zdycham mam dośc
A tak a propo tez jestem aniołkową mamą![]()
Widzę, że "ostro" trenujesz.....a myślałam, że będę musiała przypilnować;-)
Ja dzisiaj zamierzam pobiegać, ale na wieczór....pokonać dystans;-)

A Ty tak, żeby zrzucić kg, czy dla zdrowotności?sama się sobie dziwie... że się tak zmobilizowałam![]()
A Ty tak, żeby zrzucić kg, czy dla zdrowotności?
Na udka najlepszy rower, bieg albo właśnie stepper, więc b.dobrze wybrałaś...w sumie to chyba nie ma za dużo jestem jak na razie zadowolona ze swojej figury... ale zawsze by się chciało gdzieniegdzie troszke zrzucic...;-) przed wszystkim chciałabym troszke ukształtowac udka... bo nogi mam całkiem całkiem... tylko w udach troszkę za dużo... przynajmniej mi sie tak wydaje ;-):-)
musiałabys sama ocenic ;-)

zobaczymy te żabie udka;-)