reklama

Odskocznia;))))

reklama
Hej nieodzywam sie tu czesto ale dzis mam takie mdłosci ze nic nierobie tylko was czytam jestescie poprostu zaj....;-)
i tak siedze czytam i zawsze troche zapomne o tym ze musze isc przywitac sie z łazienką .Gdzies ostatnio pisalam a raczej moze sie chwaliłam ze niemam mdłości a tu nagle jak by zpadło znieba od wczorej zdycham mam dośc

A tak a propo tez jestem aniołkową mamą :sorry:
Witaj,
dla Twojego Aniołka
[*].
Zaglądaj do Nas częściej, a nabierzesz wprawy;-);-)
Pozdrawiam

A Ty tak, żeby zrzucić kg, czy dla zdrowotności?

w sumie to chyba nie ma za dużo jestem jak na razie zadowolona ze swojej figury... ale zawsze by się chciało gdzieniegdzie troszke zrzucic...;-) przed wszystkim chciałabym troszke ukształtowac udka... bo nogi mam całkiem całkiem... tylko w udach troszkę za dużo... przynajmniej mi sie tak wydaje ;-):-)
musiałabys sama ocenic ;-)

w sumie to chyba nie ma za dużo jestem jak na razie zadowolona ze swojej figury... ale zawsze by się chciało gdzieniegdzie troszke zrzucic...;-) przed wszystkim chciałabym troszke ukształtowac udka... bo nogi mam całkiem całkiem... tylko w udach troszkę za dużo... przynajmniej mi sie tak wydaje ;-):-)
musiałabys sama ocenic ;-)
Na udka najlepszy rower, bieg albo właśnie stepper, więc b.dobrze wybrałaś...
Ja w sumie od maleńkości ze sportem, więc ja dla zdrowotności, choć znajomi mówią, że w oczach chudnę....ale to bardziej z innych powodów....
Dawaj ocenię.....wklejaj fotki udek :-D:-D:-D zobaczymy te żabie udka;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry