V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
raczej wątpię...Ale długo......może to wina poczty?wiesz jak działa nasza polska poczta....![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
raczej wątpię...Ale długo......może to wina poczty?wiesz jak działa nasza polska poczta....![]()
Dziewczyny, mam prośbę, napiszcie mi kiedy dostałyście pierwszą @ Ja własnie czekam, bo to już 4 tygonie minęło, ale nie odczuwam w tej chwili żadnych bóli piersi, brzucha...Także pewnie mi się spóźni. I jak myślicie, ile czasu może się spóźnić?(jaki jest dopuszczlny termin)
Ja @ dostałam po ok.24-25 dniach po zabiegu....Dziewczyny, mam prośbę, napiszcie mi kiedy dostałyście pierwszą @ Ja własnie czekam, bo to już 4 tygonie minęło, ale nie odczuwam w tej chwili żadnych bóli piersi, brzucha...Także pewnie mi się spóźni. I jak myślicie, ile czasu może się spóźnić?(jaki jest dopuszczlny termin)
Oooooooo, to wydarzenie;-) Pucuj pucuj, bo kontrola będzie;-)Dziewoje moje kochane!
Ja będę z doskoku, bo dziś przyjeżdżają w odwiedziny moi rodziciele
no i trzeba posprzątać itp.
Oooooooo, to wydarzenie;-) Pucuj pucuj, bo kontrola będzie;-)
A widzisz...zgadłam.....wiem sama po sobie....Znając moją mamę, na pewno...
PEDANTKA!
;-)Wzajemnie. Miłego dnia i weekendu:-)Dziękuję za info;-) Ja niestety musze juz zmykać i pracować, także życzę miłego weekendu :-):-):-) Wysyłam buziaki !!!!