Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
witaj Violcia ja tez niedawno wrocilam z centrum bylam u lekarza a teraz wlasnie zabukowalam bilet do PLw przyszly piatek jestem w poznaniu
![]()
tzn ze 6go listopada jade do polski:--
-( na badania bo coraz gorzej to wszystko wyglada a tu nie chce mnie zbadac jak nalezy :-
-
-( i martwie sie o babla :-
-
-(
bylam dzis zeby mnie lekarz rodzinny zobaczyl i skierowal do ginekologa..... ale nie ma mowy na szybsza wizyte a ...... na ginekologa okres oczekiwania jest od 2 do 5 miesiecy![]()
Martuś kochanie wiem ze to nie łatwe ale przede wszystkim sie nie denerwujmam nadzieje bo nie moge przestac beczec :--(

Co się dokładnie dzieje? masz tylko upławy? spróbuj się podmywać rumiankiem do przylotu do polski, powinien zmniejszyc troszke dolegliwosci i do tego łagodzi stany zapalne
znam ta słuzbe zdrowia, paranoja!!!! wszystko bedzie dobrze!!!innych mysli do siebie nie dopuszczamy!!!!;-)
Witam kochana, nie za ma co, po to jestesmyIza...dziękuje jak dobrze, że się odezwałaś już się martwiliśmy co z Tobą..
Ewelinka, Anetka, Madzia, Wiola dziękuje Wam kochane...
Martuś czytam, że jednak lecisz do polski nie martw się wszystko będzie dobrze ja to wiem więc nie martw się i nie płacz choć przytulę tylko się nie smuć..
jak sie dzisiaj czujesz?

juz mnie tyłek boli od lezenia i mam złe przeczucia, ale daje rade