Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
oj bardzo bym chciałaTo wpadnij do mnie ja mam dość pokaźna filmotekę mąż ma hopla na punkcie filmów na pewno coś sobie wybierzesz![]()
ale musze lezec
przydałby mi się latające łóżko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj bardzo bym chciałaTo wpadnij do mnie ja mam dość pokaźna filmotekę mąż ma hopla na punkcie filmów na pewno coś sobie wybierzesz![]()
ale musze lezec
oj bardzo bym chciałaale musze lezec
![]()

ja tez:-) mam nadzieje ze nied,lugo sie spotkamy:-)No masz zapomniałam, wybacz
No takie latające łóżko byłoby fajne chętnie bym kawkę z Tobą wypiła![]()
ja tez:-) mam nadzieje ze nied,lugo sie spotkamy:-)
a ja znowu plamię nie mam juz złudzen:-( jestem twarda ale zycie jest do dupy!!!!

mam jasnobrązowe plamienia:-( wkurzające jest to ze nie moge sie cieszyc ciaza jak inne kobiety tylko wciaz sie denerwowacSpotkamy się na pewno tylko zobaczymy jak czas pozwoli
Uspokój się, masz plamienia czy jakieś upławy? Ale z tego co wiem to takie rzeczy na początku się zdarzają zachodzą poważne zmiany w Twoim organizmie i czasami tak właśnie on reaguje, więc uspokój się i zobacz na Karole ile tego miała i wszystko jest ok więc poczekaj i się nie denerwuj

mam jasnobrązowe plamienia:-( wkurzające jest to ze nie moge sie cieszyc ciaza jak inne kobiety tylko wciaz sie denerwowac![]()

wiesz jak mnie pocieszyc;-)Karola na początku też chyba tak miała i lekarz powiedział jej, że to z powodu rozciągającej się macicy więc pewnie i u Ciebie jest podobnie więc spokojnie zobaczysz, pójdziesz do gina i to samo usłyszysz.
A ciążą się ciesz mimo wszystko i nie denerwuj co ma być to będzie i nie masz na to wpływu choćbyś nie wiem co robiła a strach będzie w każdej z nas bo po tym co przeszłyśmy zawsze tak będzie. Ale ciesz się z tego bąbla pójdziesz na usg i serduszko zobaczysz bo już w 6 tygodniu widać ja w 6 właśnie widziałam na badaniu![]()

hej:-) jak sie czujesz? lepiej?puk puk