Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
bidulko to sie wymeczysz:-( a co ci powiedziała polożna? dzwoniłas do nie?to sie nadaje na pozadne leczenie juz..... domowe sposowy wygasly![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bidulko to sie wymeczysz:-( a co ci powiedziała polożna? dzwoniłas do nie?to sie nadaje na pozadne leczenie juz..... domowe sposowy wygasly![]()
To może z nivom spróbuj jak Madzia mówi to tłuste to złagodzi trochę chociaż...biedulo nie zazdroszczę
takwiec mysle ze za miesiac zwariuje
![]()
bidulko to sie wymeczysz:-( a co ci powiedziała polożna? dzwoniłas do nie?

mam tylko nadzieje ze to bablowi nie zaszkodzi ze to tak dlugo mam![]()
E tam nie zwariujesz jak nie zwariowałam przez 3 miesiace jak tak siedziałam to Ty też nie, poza tym jesteśmy my ;-)
A może skype sobie załóż ja gdzieś masz mikrofon i słuchawki to może uda się nam porozmawiać??
polozna kazala mi isc do rodzinnego a rodzinny nie chce mnie wczesniej przyjac z czego on i tak tego nie obejzy bo to taki lekarz od wszytskiego wiesz jak GP..... on musi dac skierowanie a na ginekologa sie dowiedzialam dzis ze sie czeka od 2 do 5 miesiecy![]()

nie zaszkodzi, babel jest w macicy, szyjka zamknięta wiec jesd chronionymam tylko nadzieje ze to bablowi nie zaszkodzi ze to tak dlugo mam![]()

mam skype ale musze hasło znalezc i zainstaluje na tym komputerzeE tam nie zwariujesz jak nie zwariowałam przez 3 miesiace jak tak siedziałam to Ty też nie, poza tym jesteśmy my ;-)
A może skype sobie załóż ja gdzieś masz mikrofon i słuchawki to może uda się nam porozmawiać??
to sobie pogadamy:-)ja tez mam ja tez mamja tez chce
![]()
nie zaszkodzi, babel jest w macicy, szyjka zamknięta wiec jesd chroniony
mam skype ale musze hasło znalezc i zainstaluje na tym komputerzeto sobie pogadamy:-)