rudzia789
szczęściara
Masz skype? Kurcze muszę ją zainstalować czekaj poszukam może się uda i słuchawki znaleść
no jasne ze mam kamerke tez
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masz skype? Kurcze muszę ją zainstalować czekaj poszukam może się uda i słuchawki znaleść
a nie masz gdzies prywatnego polskiego gin? albo prywatna lkinika? kupiłas juz bilet do pl?polozna kazala mi isc do rodzinnego a rodzinny nie chce mnie wczesniej przyjac z czego on i tak tego nie obejzy bo to taki lekarz od wszytskiego wiesz jak GP..... on musi dac skierowanie a na ginekologa sie dowiedzialam dzis ze sie czeka od 2 do 5 miesiecy![]()
No to do dzieła kochana ja za chwilę zainstaluje i sprawdze czy słuchawki działają...kurcze jaki miałam login i hasło?![]()
no jasne ze mam kamerke tez![]()
ja tez nigdy nie pamietamNo to do dzieła kochana ja za chwilę zainstaluje i sprawdze czy słuchawki działają...kurcze jaki miałam login i hasło?![]()

a nie masz gdzies prywatnego polskiego gin? albo prywatna lkinika? kupiłas juz bilet do pl?
tak 6 jestem w poznaniu 13go wylatuje spowrotem
to juz za tydztak 6 jestem w poznaniu 13go wylatuje spowrotem
bedzie dobrze;-)ja tez nigdy nie pamietam![]()