reklama

Odskocznia;))))

Witam Dziewczynki!!!!!
widzę znajome nicki :tak:
moze mnie jeszcze pamiętacie :zawstydzona/y:
Madziu tak bardzo się cieszę, że wszystko ułożyło się ok i że Fasolinek w brzuszku :-)
Pozdrawiam Was Wszystkie bardzo bardzo gorąco!!!!!
Witam:-) dawno cie nie było:-) zagladaj czesciej:tak:
Ja zaraz ide do gin, zjadłam jabłko i mi troche lepiej:dry: dam znac po wizycie:-)

reklama
Wiola ojj szlabanik widzę na neta...szkoda wracaj szybko :tak:

Ja ci dam szlabanik...
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Po prostu...
Przykre, ale szczere...
Jak chłop w domu, to wy schodzicie na drugi plan...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
:-D:-D:-D

ja pije herbatke ale dla ciebie zrobilam :):):)

A ja??????:dry:

ech... ja chcem taki ekspres co by latte móc robic no !!! :cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D

Kupimy ci na gwiazdkę...:-p:-p

Dziewczyny macie pozdrowienia od Eweliny jest trochę zabiegana jak znajdzie czas to zerknie do nas :blink:

Oj, coś nas ostatnio Ewela sobie odpuściła...

Hello udało mi się na chwilę podpiąć gdzieś pod neta ^^
Opowiadać mi tu szybciutko co u Was ? :>
U mnie koszty sufitu wyszły dramatyczne bo jeden niby fachowiec spartolił robotę i mam dziury w suficie -.- Facet inny zaraz przyjdzie i mam nadzieje zrobi to tak jak być powinno :wściekła/y:
Poza tym zbankrutowałam na leczeniu ząbków ale takich ładnych jeszcze nie miałam :-p
Poza tym nic nowego no chyba, że już dostaje w głowe z tesknoty za Dziubasem :zawstydzona/y::-(

Witaj kochana!!!
Remont i koszta remontu - cóż... norma w naszym pięknym kraju:sorry2:
Ja też powoli popadam w bankructwo przez zębologa...:zawstydzona/y:
A Ł już niedługo wróci...
Ale ty się do nas odzywaj częściej, bo się o Ciebie martwimy....

Ja tylko na chwile bo nie mogę wytrzymać w pozycji stojacej i siedzacej:eek: mdłości ciąg dalszy:eek: a od leżenia juz pupa mnie boli, moze dzisiaj cos mi da na mdłości bo już nie daje rady:sorry2:
miłego dnia kobitki:-)

Witaj Magdalenko!
Mam nadzieję, że mdłości choć na chwilkę cie opuściły...
A tak w ogóle..
To jak chcesz
to ja z wielką przyjemnością wezmę od ciebie te mdłości,
wraz z ich przyczyną..

:-p:-p:-p

Witam Dziewczynki!!!!!
widzę znajome nicki :tak:
moze mnie jeszcze pamiętacie :zawstydzona/y:
Madziu tak bardzo się cieszę, że wszystko ułożyło się ok i że Fasolinek w brzuszku :-)
Pozdrawiam Was Wszystkie bardzo bardzo gorąco!!!!!

Witam serdecznie!
Miło mi powitać "starą" bywalczynię...
Na imię mi Wiola!
Zapraszamy częściej.
Zawsze jesteś mile u nas widziana..

No...
Nadrobiłam...
Choć szczerze....
Nie było tego za dużo....
Co to się dzieje????

Witam jestem juz po wizycie, nic na mdłości nie dostałam:no: mam jeść mało a częściej za to mogę do woli pić miętę melisę oraz dziurawiec, dobre i to:sorry:
Dostałam za to sporo badań do zrobienia więc jutro od samego rana idę się kłuć:szok::shocked2::eek:
zmykam coś zjeść bo dawno nie jadłam:happy2:
Miłego wieczoru kochane;-)

Witajcie kochane nie zaglądam do was często ale czytam was codziennie :-):-):-).
U mnie jakoś leci brzuszek mnie ciągnie czasem odwiedzam kibelek, dalej biorę zastrzyki i czekam do wtorku na wizytę może dowiemy się co w brzuszku siedzi:-):-).
rudzia na pewno wszystko będzie dobrze polecisz zrobisz badanka wyniki będą super i wrócisz do domku:-):-).
madziu ja też nic nie dostałam na wymioty bo moja ginka mówi że już dość łykam tych tabletek i nie chce mnie kolejnymi faszerować musisz jakoś dać sobie radę jedz mniej ale częściej i zwróć uwagę po czym wymiotujesz to tego jedz na razie mniej ja strasznie wymiotowałam po nabiale potrafiłam zjeść pół serka i siedziała pół dnia nad kiblem masakra.
viola jakie dobre ciacho ale mi ochoty narobiłaś masakra:-):-)
angelka witaj ponownie zaglądaj do nas częściej i pisz co u ciebie ??
anetka czemu nie masz neta:-(:-( to łobuzy wam odłączyli.
Kochane a ja jeste caly dzień znowu sama ale jutro przyjeźdza do nas mamusia moja i trochę ze mną pobędzie i pomoże posprzątać

witam
to ja "marnotrawna córa"
znowu mnie dawno nie bylo ale w końcu się zebrałam
chciałam wam pokazać nowy suwaczek a nawet dwa i podzielić się moim szczęściem
RUDZIA a pamiętasz naszą dyskusję na temat ubranek ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry