reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dzień dobry :-D

Kupimy ci na gwiazdkę...:-p:-p

Trzymam za słowo ;-);-);-):-D:-D

anetka czemu nie masz neta:-(:-( to łobuzy wam odłączyli.

ech... nawet mi nie mów... zła byłam że :szok::szok::szok:
No to mamusia pomoże Ci we wszystkim...super :-D

Kasia na "ciązy..." juz gratulowałam... teraz tu... OGROMNE GRATULACJE KOCHANA !!!!

Angelka miło że nareszczie się odezwałaś :-D zagladaj do nas częsciej !!!

Danusia i co z autkiem ??? :sorry2:

Rudzia nie steresuj sie tak Kochana !!! :tak:

Madzia
jak się dzisiaj czujesz ? :-)

Wiola czyżby Twoi mężczyzni zachorowali ?

Ewelinka
gdzie Ty się podziewasz, hę??

Iza Ty już pewnie w pracy :tak:

Ola
jak miło Cię widziec :-D

a gdzie Ilonka i Iwonka ???:szok:

Ewelinamariusz
a ta pani gdzie się podziewa :szok::szok::szok:

a ja na 10.30 tuptam do lekarza... co by mnie osłuchał... bo zaczęłam chyrlac jak stary gruźlik :szok::szok::szok:

Kasiu gratulacje!!!!!!!!
Myślałam że będę pierwsza ale Anetko Ciebie nikt nie przebije:-):tak:
Wstałam dzisiaj wcześnie i nie mam jeszcze mdłości:-D zmykam na badania i kupić coś na śniadanko, miłego ranka:tak::-)

Cześć laseczki :-)

Witam Dziewczynki!!!!!
widzę znajome nicki :tak:
moze mnie jeszcze pamiętacie :zawstydzona/y:
Madziu tak bardzo się cieszę, że wszystko ułożyło się ok i że Fasolinek w brzuszku :-)
Pozdrawiam Was Wszystkie bardzo bardzo gorąco!!!!!

Nie no dobrze widzę?? Witaj jaj ja dawno Cię nie widziałam/czytałam ;-) gdzie to bywasz teraz??

Witam jestem juz po wizycie, nic na mdłości nie dostałam:no: mam jeść mało a częściej za to mogę do woli pić miętę melisę oraz dziurawiec, dobre i to:sorry:
Dostałam za to sporo badań do zrobienia więc jutro od samego rana idę się kłuć:szok::shocked2::eek:
zmykam coś zjeść bo dawno nie jadłam:happy2:
Miłego wieczoru kochane;-)

No i wiedziałam, że wszystko będzie dobrze tym razem musi być więc i niech te mdłości trochę pomęczą to taki "urok" ciaży ;-)

Dopiero mi neta oddali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Już nadrabiam...
A dla was mam

Dzięki za ciacho dobrze, że z rana dopiero widzę bo tak na noc się objadać nie wypada ;-)

Witajcie kochane nie zaglądam do was często ale czytam was codziennie :-):-):-).
U mnie jakoś leci brzuszek mnie ciągnie czasem odwiedzam kibelek, dalej biorę zastrzyki i czekam do wtorku na wizytę może dowiemy się co w brzuszku siedzi:-):-).
rudzia na pewno wszystko będzie dobrze polecisz zrobisz badanka wyniki będą super i wrócisz do domku:-):-).
madziu ja też nic nie dostałam na wymioty bo moja ginka mówi że już dość łykam tych tabletek i nie chce mnie kolejnymi faszerować musisz jakoś dać sobie radę jedz mniej ale częściej i zwróć uwagę po czym wymiotujesz to tego jedz na razie mniej ja strasznie wymiotowałam po nabiale potrafiłam zjeść pół serka i siedziała pół dnia nad kiblem masakra.
viola jakie dobre ciacho ale mi ochoty narobiłaś masakra:-):-)
angelka witaj ponownie zaglądaj do nas częściej i pisz co u ciebie ??
anetka czemu nie masz neta:-(:-( to łobuzy wam odłączyli.
Kochane a ja jeste caly dzień znowu sama ale jutro przyjeźdza do nas mamusia moja i trochę ze mną pobędzie i pomoże posprzątać

Biedulo Ty nadal mdłości?? Nie zazdroszczę :no: daj znać jak będziesz wiedziała co się udało zmajstrować ;-)

witam
to ja "marnotrawna córa"
znowu mnie dawno nie bylo ale w końcu się zebrałam
chciałam wam pokazać nowy suwaczek a nawet dwa i podzielić się moim szczęściem
RUDZIA a pamiętasz naszą dyskusję na temat ubranek ?

GRATULUJE Kasiu no to dopiero niespodzianka ale fajnie w 2010 napawdę będzie wysyp dzieciaczków :-)

kaska!!!!!!!! o ja...gratulacje!!!

No masz a ta trzy słowa i znowu jej nie ma :sorry2:

My na razie staranki przełożyliśmy na....
termin nieznany...
Ale na pewno nie wcześniej niż czerwiec 2010
:-(:-(:-(
Trochę mi smutno z tego powodu...
Ale z drugiej strony...
Chcemy najpierw wszystko uporządkować,
żeby potem móc zająć się tylko fasolinką....

No i dobre podejście teraz sobie wszystko poukładajcie a potem do dzieła ;-)

czesc dziewczyny:-)

Witaj :-)

Dzień dobry :-D
Trzymam za słowo ;-);-);-):-D:-D
[/CENTER]
ech... nawet mi nie mów... zła byłam że :szok::szok::szok:
No to mamusia pomoże Ci we wszystkim...super :-D
Kasia na "ciązy..." juz gratulowałam... teraz tu... OGROMNE GRATULACJE KOCHANA !!!!
Angelka miło że nareszczie się odezwałaś :-D zagladaj do nas częsciej !!!
Danusia i co z autkiem ??? :sorry2:
Rudzia nie steresuj sie tak Kochana !!! :tak:

Madzia
jak się dzisiaj czujesz ? :-)
Wiola czyżby Twoi mężczyzni zachorowali ?

Ewelinka
gdzie Ty się podziewasz, hę??
Iza Ty już pewnie w pracy :tak:
Ola jak miło Cię widziec :-D
a gdzie Ilonka i Iwonka ???:szok:
Ewelinamariusz a ta pani gdzie się podziewa :szok::szok::szok:
a ja na 10.30 tuptam do lekarza... co by mnie osłuchał... bo zaczęłam chyrlac jak stary gruźlik :szok::szok::szok:

Autko? hmmm zapewne dobrze nie wiem bo od wczoraj nie mam z nim kontaktu w warsztcie też go nie ma więc trudno mi powiedzieć.
Wkur***** się :wściekła/y: i na jutro mam załatwione auto od szwagra i jedziemy oglądać cztery auta więc pewnie coś uda nam się kupić :tak: i pewnie nie obejdzie się bez kolejnego kredytu co mi się za bardzo nie uśmiecha ale co zrobić :sorry2:
Nie wezmę od niego tego auta nie nawidzę jak robi się mnie za głupią a on ma do tego wyjątkowy talent :no:
No grzeczna dziewczynka leć do lekarza leć :tak:

Kasiu gratulacje!!!!!!!!
Myślałam że będę pierwsza ale Anetko Ciebie nikt nie przebije:-):tak:
Wstałam dzisiaj wcześnie i nie mam jeszcze mdłości:-D zmykam na badania i kupić coś na śniadanko, miłego ranka:tak::-)

Ojjj to bądz dzielna na tym kłuciu :tak:

Marta a Ty pewnie pakowanie co??

Autko? hmmm zapewne dobrze nie wiem bo od wczoraj nie mam z nim kontaktu w warsztcie też go nie ma więc trudno mi powiedzieć.
Wkur***** się :wściekła/y: i na jutro mam załatwione auto od szwagra i jedziemy oglądać cztery auta więc pewnie coś uda nam się kupić :tak: i pewnie nie obejdzie się bez kolejnego kredytu co mi się za bardzo nie uśmiecha ale co zrobić :sorry2:
Nie wezmę od niego tego auta nie nawidzę jak robi się mnie za głupią a on ma do tego wyjątkowy talent :no:
No grzeczna dziewczynka leć do lekarza leć :tak:

ech... uwielbiam takich niesłownych ludzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a jakie autka jedziecie oglądac jak moge wiedziec :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo ja ciekawska z natury jestem :zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p:-p

lecem... mama mi dzisiaj powiedziała że ciocia właśnie wczoraj była i ma szmery w płucach... a tylko troche ja kaszlało :szok::szok::szok: wole sprawdzic co i jak... a tak mi się nie chce ze :szok::szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry