reklama

Odskocznia;))))

reklama
ech... uwielbiam takich niesłownych ludzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a jakie autka jedziecie oglądac jak moge wiedziec :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo ja ciekawska z natury jestem :zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p:-p

lecem... mama mi dzisiaj powiedziała że ciocia właśnie wczoraj była i ma szmery w płucach... a tylko troche ja kaszlało :szok::szok::szok: wole sprawdzic co i jak... a tak mi się nie chce ze :szok::szok::szok:

To tak jak ja nie nawidzę tego a on to robi dzień w dzień, wytrzymałam ale teraz nic z tego nie będę już czekać bo auto na sobotę muszę mieć i nie ma zmiłuj.
Mamy na oku dwa vv golfy, opla i forda combika no może po drodze co innego się wypatrzy, zobaczymy.
Daj znać jak wrócisz co Ci biały szarlatan powiedział ;-)

no to ja podaje kawusie
images

To tak jak ja nie nawidzę tego a on to robi dzień w dzień, wytrzymałam ale teraz nic z tego nie będę już czekać bo auto na sobotę muszę mieć i nie ma zmiłuj.
Mamy na oku dwa vv golfy, opla i forda combika no może po drodze co innego się wypatrzy, zobaczymy.
Daj znać jak wrócisz co Ci biały szarlatan powiedział ;-)

o... to pięknie :-D mnie osobiście golfy baarddzzooo się podobają :tak::tak::-D
dam znac na pewno... mam nadzieje że to zwykłe przeziębienie... gorączke miałam tylko jeden dzien a teraz spokój :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry