reklama

Odskocznia;))))

reklama
mam nadzieje :-)
tylko nie rób jakiś głupstw ;-);-);-)

Spokojna Twoja ja głupstw nie robię tylko konkretnie mówię.
Byłam złapałam go opierdoliłam z góry na dół. I powiedziałam jak dziś auta nie będzie to może je sobie wsadzić tam gdzie słońce nie dochodzi i że nie zapłacę mu tej sumy co mówi bo za to czekanie nie mam zamiaru. Stanęło na tym, że mam w domu papiery z tego auta dziś tak o 14 ma być gotowe do odebrania i płacę 500 zł mniej. Poczekamy zobaczymy, będzie musiał do mnie przyjechać choćby po papiery dzisiaj bo bez nich nic nie zrobi...no i tyle :tak:

Byłam złapałam go opierdoliłam z góry na dół. I powiedziałam jak dziś auta nie będzie to może je sobie wsadzić tam gdzie słońce nie dochodzi i że nie zapłacę mu tej sumy co mówi bo za to czekanie nie mam zamiaru. Stanęło na tym, że mam w domu papiery z tego auta dziś tak o 14 ma być gotowe do odebrania i płacę 500 zł mniej. Poczekamy zobaczymy, będzie musiał do mnie przyjechać choćby po papiery dzisiaj bo bez nich nic nie zrobi...no i tyle :tak:
Zadymiara;-)

reklama
Już jestem:-)
Nawet tego nie skomentuję!!!!!! bo brak słów:no::wściekła/y:

Danusiu ty to potrafisz walczyć o swoje:tak: bardzo dobrze:-)

Miałam 13 badań i wszystkie poszły na nfz jestem w szoku bo niektóre nie są refundowane ale to juz nie mój problem:-D najwyżej będą mnie ścigać:-D:-D:-D
Na zewnątrz dzisiaj jest wspaniale, takie świeże powietrze i słoneczko:tak: jak zawsze byłam zmarzlakiem to teraz ciągle sie wietrze bo mi duszno:-p
znowu mnie mdli:eek: ale i tak kupiłam sobie kiszoną kapuste na obiad:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry