Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już jestem:-)
Nawet tego nie skomentuję!!!!!! bo brak słów
Danusiu ty to potrafisz walczyć o swojebardzo dobrze:-)
Miałam 13 badań i wszystkie poszły na nfz jestem w szoku bo niektóre nie są refundowane ale to juz nie mój problemnajwyżej będą mnie ścigać
Na zewnątrz dzisiaj jest wspaniale, takie świeże powietrze i słoneczkojak zawsze byłam zmarzlakiem to teraz ciągle sie wietrze bo mi duszno
![]()
znowu mnie mdliale i tak kupiłam sobie kiszoną kapuste na obiad:-)
rany to musisz być pokłuta strasznie 
No troszke mi krwi spuściliNo widzisz nie zauważyłam, że ktoś się pojawił..
Kiszona kapusta?? Ale smaki :-)
13 badań????rany to musisz być pokłuta strasznie
![]()

mój gin zaszalał:-) kazał mi też zrobić test na hiv i ten pan co pobierał mi krew tak dziwnie na mnie patrzył
a ja przecież jeszcze nie mam brzuszka na dodatek najwygodniej mi w dresie więc osądził mnie stereotypowo

hej:-) spakowana już?dziendoberek........
a qq
No troszke mi krwi spuścilimój gin zaszalał:-) kazał mi też zrobić test na hiv i ten pan co pobierał mi krew tak dziwnie na mnie patrzył
a ja przecież jeszcze nie mam brzuszka na dodatek najwygodniej mi w dresie więc osądził mnie stereotypowo
![]()
ja nie wiedziałam że HIV się robi w ciązy ale zrobiłam dla świętego spokoju, zrobiłam też toksoplazmoze, mocz, morfologie, jakieś przeciwciała, glukoze i sporo innych:-)hahahah
ja badanie na HIV tutaj mam obowiazkowe w 16 tygodniu![]()