reklama

Odskocznia;))))

reklama
uciekam:)

Może jeszcze dzisiaj zaglądnę a jak nie to jutro rano zapraszam na kawkę :tak::tak::tak:

Dziękuje Wioluś
bussi.gif

cześć dziewczyny :)

Madziu postaram się być częściej :) A jak już zajdę w ciążę i będę na L4 to już w ogóle często będę :)
moja psychika jakaś taka wypaczona :) Bo łudzę się, że może w tym miesiącu @ nie przyjdzie :) Fajnie by było, ale nie wierzę, chociaż piersi na samą myśl mnie bolą :) I jak tu żyć spokojnie, jak zielone światełko już załączone :)

cześć dziewczyny :)

Madziu postaram się być częściej :) A jak już zajdę w ciążę i będę na L4 to już w ogóle często będę :)
moja psychika jakaś taka wypaczona :) Bo łudzę się, że może w tym miesiącu @ nie przyjdzie :) Fajnie by było, ale nie wierzę, chociaż piersi na samą myśl mnie bolą :) I jak tu żyć spokojnie, jak zielone światełko już załączone :)
Hej ilonko:-) a może jednak @ nie pojawi sie w tym miesiącu? trzymam za to kciuki:tak:

Ja już po wizycie:-) badania wyszły dobrze, dostałam zwolonienie i opierdziel od lekarza że się nie cieszę skoro tym razem jest dobrze:szok: a ja boję się cieszyć aby nie zapeszać:sorry: kolejną wizytę i usg mam 30 listopada. Po drodze do domu kupiłam sobie w aptece witaminki dla ciężarnych i krem na rozstępy:-p
Miłego wieczoru dziewczyny:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry