reklama

Odskocznia;))))

reklama
Madziu cieszę się, ze z tobą i dzidzią wszystko ok, proszę mi się tu cieszyć i być dobrej myśli !!!
Musi być dobrze, bo nie ma innej opcji :)

a u mnie znając życie @ przypałęta się, ale co tam w sumie starania na styczeń są planowane :) Zobaczymy we wtorek :) Jakby co trzymać kciuki możecie :) Wyślij do mnie troszkę fluidków to może się uda :)

V_jolka piękne arcydzieło, aż mi ślinka pociekła :)

Hej dziewczynki:-)

Anetka , Wiola a gdzie wy?
Danulka też gdzieś zaginęła:sorry:

Madziu cieszę się, ze z tobą i dzidzią wszystko ok, proszę mi się tu cieszyć i być dobrej myśli !!!
Musi być dobrze, bo nie ma innej opcji :)

a u mnie znając życie @ przypałęta się, ale co tam w sumie starania na styczeń są planowane :) Zobaczymy we wtorek :) Jakby co trzymać kciuki możecie :) Wyślij do mnie troszkę fluidków to może się uda :)

V_jolka piękne arcydzieło, aż mi ślinka pociekła :)
Ilonko specjalnie dla ciebie fluidki:-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:
Ja już nie śpie od 5:30 bo obudziła mnie straszna zgaga i burczenie w brzuchu:eek:
więc przegryzałam wafle ryżowe:-p ale teraz czas na prawdziwe śniadanko:-)
a wy śpiochy wstawajcie:-)

Dobrze Madziu...No troszke jak slonik bo kilogramy robia swoje,ale reszta ok:)

Wlasnie wczoraj przegladalam moja skrzynke na bb i znalazlam wiad od Ciebie(o ile sie nie myle z marca),gdzie zapraszalas mnie na ten watek...Dopiero po tym skojarzylam,ze to Ty:-).
Jeszcze raz gratuluje Ci fasolinki i super,ze coraz wiecej dzieciaczkow bedzie na BB:-)

Dobrze Madziu...No troszke jak slonik bo kilogramy robia swoje,ale reszta ok:)

Wlasnie wczoraj przegladalam moja skrzynke na bb i znalazlam wiad od Ciebie(o ile sie nie myle z marca),gdzie zapraszalas mnie na ten watek...Dopiero po tym skojarzylam,ze to Ty:-).
Jeszcze raz gratuluje Ci fasolinki i super,ze coraz wiecej dzieciaczkow bedzie na BB:-)
Jaki słonik:-p jeszcze miesiąc i będziesz miała swoją kruszynkę przy sobie;-)

Mam nadzieję że tym razem mi sie uda;-) nie dziękuję aby nie zapeszać:-) u mnie też ma być Julka:-p

reklama
a ja własnie wróciłam z zakupów... nie ma jak jazda w taka pogodę... ślisko ze :szok::szok::szok:
ale poprawiłam sobie troszke humorek:tak: i kupiłam sobie ciasteczko do kawki :-)

Wiola torcik super:-) poprosze takiego na urodziny :cool2: :-D i dziękuje za smska :-D jestes Kochana :-D

Madziu a Ty ucieklas juz ? :szok:

Danusia
halo halo... ktos tu nas zaniedbuje :cool2:

Ewelina do raportu szybciutko !!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry