karola322
Fanka BB :)
madziu 9mam w sesji zimowe a drugie 9 w sesji leptniej więc jak ich wszystkich nie zaliczę to nicici z obrony. Więc muszę wszystkie zdać18Sporo, spróbuj może chociaż kilka zaliczysz
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
madziu 9mam w sesji zimowe a drugie 9 w sesji leptniej więc jak ich wszystkich nie zaliczę to nicici z obrony. Więc muszę wszystkie zdać18Sporo, spróbuj może chociaż kilka zaliczysz
![]()
miłego popołudnia anetko:-):-) ucałuj i wyściskaj te swoje skarby psiaki od cioci karolinki uwielbiam psy poprostu je kocham:-):-):-):-)idem sobie...
Miłego popołudnia !
miłego popołudnia anetko:-):-) ucałuj i wyściskaj te swoje skarby psiaki od cioci karolinki uwielbiam psy poprostu je kocham:-):-):-):-)
powiem im oczywiście że to od Cioci 
dobrze:-):-) jak bym je dorwała to bym je tak wyprzytulała :-):-):-)dziekuję i idę ściskac moje łobuzy od ciebie :-d powiem im oczywiście że to od cioci :-d
Ja już po wizycie:-) badania wyszły dobrze, dostałam zwolonienie i opierdziel od lekarza że się nie cieszę skoro tym razem jest dobrzea ja boję się cieszyć aby nie zapeszać
kolejną wizytę i usg mam 30 listopada. Po drodze do domu kupiłam sobie w aptece witaminki dla ciężarnych i krem na rozstępy
![]()
cudownie nawet nie wiesz jak się cieszę i całym serduszko jestem z Wami:-) spokojnej ciąży Ci życzę:-) gratulejszyn

Hej:-) chyba to już wszystkie wieści:-) ale ty nam sie nie pochwaliłaś Pani moderatorDzień dobry Dziewczyny:-)
Kochana możesz mi nakopać do dupki -> ale gafa:-( dopiero teraz zauważyłam, że jesteś w ciążycudownie nawet nie wiesz jak się cieszę i całym serduszko jestem z Wami:-) spokojnej ciąży Ci życzę:-) gratulejszyn
Czy jeszcze jakieś ważne wiadomości i wydarzenia mnie ominęły???
Odezwę się jutro jak będę już po wizycie![]()
czekamy na wieści po wizycie:-)hej:-)Heeeeej Kochane wreszcie mam neta
Od jutra znów będę Was tu nawiedzała![]()