reklama

Odskocznia;))))

reklama
Karola dasz radę z tą obroną zobaczysz! Jak się broniłam to 3 laski duużymi brzuszkami ze mną były. A moja koleżanka z roku z maleństwem swoim była. Mi bardzo pomógł promotor-najpierw jak miała byc dzidzia, a potem jak byłam załamana, poza tym okazuje się, że wykładowcy to też ludzie i dużo potrafią zrozumiec.

Dzień dobry Dziewczyny:-)

Ja już po wizycie:-) badania wyszły dobrze, dostałam zwolonienie i opierdziel od lekarza że się nie cieszę skoro tym razem jest dobrze:szok: a ja boję się cieszyć aby nie zapeszać:sorry: kolejną wizytę i usg mam 30 listopada. Po drodze do domu kupiłam sobie w aptece witaminki dla ciężarnych i krem na rozstępy:-p

Kochana możesz mi nakopać do dupki -> ale gafa:-( dopiero teraz zauważyłam, że jesteś w ciąży:szok: cudownie nawet nie wiesz jak się cieszę i całym serduszko jestem z Wami:-) spokojnej ciąży Ci życzę:-) gratulejszyn:-D

Czy jeszcze jakieś ważne wiadomości i wydarzenia mnie ominęły???

Odezwę się jutro jak będę już po wizycie:-D

Dzień dobry Dziewczyny:-)

Kochana możesz mi nakopać do dupki -> ale gafa:-( dopiero teraz zauważyłam, że jesteś w ciąży:szok: cudownie nawet nie wiesz jak się cieszę i całym serduszko jestem z Wami:-) spokojnej ciąży Ci życzę:-) gratulejszyn:-D

Czy jeszcze jakieś ważne wiadomości i wydarzenia mnie ominęły???

Odezwę się jutro jak będę już po wizycie:-D
Hej:-) chyba to już wszystkie wieści:-) ale ty nam sie nie pochwaliłaś Pani moderator:-D czekamy na wieści po wizycie:-)

Heeeeej Kochane wreszcie mam neta :-D
Od jutra znów będę Was tu nawiedzała :-D
hej:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry