Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
a ja się zastanawiałam gdzie jesteśCzesc dziewczyny!
Ja dopiero wróciłam z przedszkola...
A nerwa mam jak ****
zapominalska ze mnie przecież byłaś na święcie jabłka:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja się zastanawiałam gdzie jesteśCzesc dziewczyny!
Ja dopiero wróciłam z przedszkola...
A nerwa mam jak ****
zapominalska ze mnie przecież byłaś na święcie jabłka:-)Ja to mam nosa:-) tak się cieszęKochane ja właśnie wróciłam z wizyty.
Z dzidzią wszystko dobrze jest duża . Pani doktor pomierzyła wszystkie kostki dzidzi i wszystko jest w normie. I tak jak przewidywałyście
80% będziemy mieli córeczkę.
bardzo się cieszymysiusioka między nogami nie ma
![]()

Kurcze ja też nie mam od niej żadnych wieści:-( nie mam jej od niedzieli:-(Karola gratuluje córeczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Madzia no nie zgadłammiałas rację
czy któraś z Was wie co z Danusią???? pisałam do niej... ale brak odpowiedzi... zaczynam się martwic :-(

biło jak szalone i nawet Mężuś mówił, że w poczekali, aż wszystkie babki głowy podniosły, a potem jakoś dziwnie się na niego spojrzały
a ginek mnie pyta czy to chłopczyk czy dziewczynka -> ja mówię, że chłopczyk
a on na to, że chyba straszny łobuz się urodzi:-) nie miał żadnych zastrzeżeń tylko zaniepokoiła go troszkę za niska hemoglobina, bo mam 11, czyli dolna granica
ale powiedział, że nie będzie mi dawał narazie żadnych tabletek tylko mam za zadanie podwyższyć tą hemoglobinkę do następnej wizyty (1 grudnia) normalnym jedzeniem:-) a jeśli się nie uda to wtedy pomyślimy

V_jolka czym się wkurzyłaś?
Witajcie kochane
Miałam się wczoraj odezwać, ale przyjechaliśmy po 20 i wciągnęłam się w AZYL;-)
Wizyta była w porządeczku:-) lekarz nie robił mi USG tylko mnie zbadał i posłuchaliśmy serduszkabiło jak szalone i nawet Mężuś mówił, że w poczekali, aż wszystkie babki głowy podniosły, a potem jakoś dziwnie się na niego spojrzały
a ginek mnie pyta czy to chłopczyk czy dziewczynka -> ja mówię, że chłopczyk
a on na to, że chyba straszny łobuz się urodzi:-) nie miał żadnych zastrzeżeń tylko zaniepokoiła go troszkę za niska hemoglobina, bo mam 11, czyli dolna granica
ale powiedział, że nie będzie mi dawał narazie żadnych tabletek tylko mam za zadanie podwyższyć tą hemoglobinkę do następnej wizyty (1 grudnia) normalnym jedzeniem:-) a jeśli się nie uda to wtedy pomyślimy
Cieszymy się z Mężusiem, że wszystko tak dobrze się układa:-)
Dziewczyny buziaczki dla Was wszystkich![]()
usmialam sie... my mamy ten plaski monitor co go nie mozna za bardzo paluchami dotykac, w takim wypadku u nas pewnie byloby po monitorze a ze adam to informatyk to by sie niezle wkurzyl.... fajnego lobuza masz, poopowiadaj co jeszcze ciekawego zbroilv jolka super ten twoj kaceperusmialam sie... my mamy ten plaski monitor co go nie mozna za bardzo paluchami dotykac, w takim wypadku u nas pewnie byloby po monitorze a ze adam to informatyk to by sie niezle wkurzyl.... fajnego lobuza masz, poopowiadaj co jeszcze ciekawego zbroil