reklama

Odskocznia;))))

reklama
Kochane ja właśnie wróciłam z wizyty:biggrin2::biggrin2:.
Z dzidzią wszystko dobrze jest duża . Pani doktor pomierzyła wszystkie kostki dzidzi i wszystko jest w normie. I tak jak przewidywałyście:biggrin2::biggrin2:
80% będziemy mieli córeczkę:biggrin2::biggrin2::biggrin2:.

bardzo się cieszymy:biggrin2::biggrin2: siusioka między nogami nie ma :biggrin2:

Kochane ja właśnie wróciłam z wizyty:biggrin2::biggrin2:.
Z dzidzią wszystko dobrze jest duża . Pani doktor pomierzyła wszystkie kostki dzidzi i wszystko jest w normie. I tak jak przewidywałyście:biggrin2::biggrin2:
80% będziemy mieli córeczkę:biggrin2::biggrin2::biggrin2:.

bardzo się cieszymy:biggrin2::biggrin2: siusioka między nogami nie ma :biggrin2:
Ja to mam nosa:-) tak się cieszę:tak:
Anetko chłopca nie będzie:huh:
miłego wieczoru dziewczynki:-)

Karola gratuluje córeczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D

Madzia
no nie zgadłam:) miałas rację :-D:-D:-D

czy któraś z Was wie co z Danusią???? pisałam do niej... ale brak odpowiedzi... zaczynam się martwic :-(

część
witam się pierwsza :)
jestem po nocy więc nie posiedze z wami chwilowo
idę się wylegiwać do mojego okrętu :)

Karola, mówiłam i jeszcze raz gratulacje :) Ja też planowałam napisać mgr do końca tego roku, ale niestety plany dają w łeb a ja nie mam czasu, bo oprócz dziennych studiów pracuję na cały etat w szpitalu po 12h i już w ogóle nawet czasu brak na spanie, ale mam nadzieje, że w czerwcu się obronię, chociaż zobaczymy. Przydałoby mi się teraz zaciążyć, to będąc na L4 dałabym radę z tą pracą mgr, a tak to pewnie w kwietniu zacznę pisać :(

Majsii, fajnie ze się odezwałaś, już zastanawiałam się co u ciebie
V_jolka czym się wkurzyłaś?

Witajcie kochane:-D

Miałam się wczoraj odezwać, ale przyjechaliśmy po 20 i wciągnęłam się w AZYL;-)

Wizyta była w porządeczku:-) lekarz nie robił mi USG tylko mnie zbadał i posłuchaliśmy serduszka:-D biło jak szalone i nawet Mężuś mówił, że w poczekali, aż wszystkie babki głowy podniosły, a potem jakoś dziwnie się na niego spojrzały:-p:eek: a ginek mnie pyta czy to chłopczyk czy dziewczynka -> ja mówię, że chłopczyk:tak: a on na to, że chyba straszny łobuz się urodzi:-) nie miał żadnych zastrzeżeń tylko zaniepokoiła go troszkę za niska hemoglobina, bo mam 11, czyli dolna granica:szok: ale powiedział, że nie będzie mi dawał narazie żadnych tabletek tylko mam za zadanie podwyższyć tą hemoglobinkę do następnej wizyty (1 grudnia) normalnym jedzeniem:-) a jeśli się nie uda to wtedy pomyślimy:tak:

Cieszymy się z Mężusiem, że wszystko tak dobrze się układa:-)

Dziewczyny buziaczki dla Was wszystkich:-D

Witam świątecznie!
A głowa mnie dziś tak boli, że chyba zaraz eksploduje...

V_jolka czym się wkurzyłaś?

Wkurzył mnie mój Kacper,
a potem to już samo poleciało...
Stał obok mnie, przy laptopie i pił wodę,
zdążyłam go poprosić by, obszedł, bo może zalać komputer
a on jak nie parsknie całą wodą, którą miał w policzkach
na monitor i klawisze..
.

Witajcie kochane:-D

Miałam się wczoraj odezwać, ale przyjechaliśmy po 20 i wciągnęłam się w AZYL;-)

Wizyta była w porządeczku:-) lekarz nie robił mi USG tylko mnie zbadał i posłuchaliśmy serduszka:-D biło jak szalone i nawet Mężuś mówił, że w poczekali, aż wszystkie babki głowy podniosły, a potem jakoś dziwnie się na niego spojrzały:-p:eek: a ginek mnie pyta czy to chłopczyk czy dziewczynka -> ja mówię, że chłopczyk:tak: a on na to, że chyba straszny łobuz się urodzi:-) nie miał żadnych zastrzeżeń tylko zaniepokoiła go troszkę za niska hemoglobina, bo mam 11, czyli dolna granica:szok: ale powiedział, że nie będzie mi dawał narazie żadnych tabletek tylko mam za zadanie podwyższyć tą hemoglobinkę do następnej wizyty (1 grudnia) normalnym jedzeniem:-) a jeśli się nie uda to wtedy pomyślimy:tak:

Cieszymy się z Mężusiem, że wszystko tak dobrze się układa:-)

Dziewczyny buziaczki dla Was wszystkich:-D

Strasznie się cieszę....
No i gratuluję...

v jolka super ten twoj kaceper :-D usmialam sie... my mamy ten plaski monitor co go nie mozna za bardzo paluchami dotykac, w takim wypadku u nas pewnie byloby po monitorze a ze adam to informatyk to by sie niezle wkurzyl.... fajnego lobuza masz, poopowiadaj co jeszcze ciekawego zbroil

reklama
v jolka super ten twoj kaceper :-D usmialam sie... my mamy ten plaski monitor co go nie mozna za bardzo paluchami dotykac, w takim wypadku u nas pewnie byloby po monitorze a ze adam to informatyk to by sie niezle wkurzyl.... fajnego lobuza masz, poopowiadaj co jeszcze ciekawego zbroil

Mi tam wcale nie było do śmiechu....:eek:
My też mamy ten płaski monitor ( DELL STUDIO 1537 2.4/320GB/4GB ATI 1920x (802751669) - Aukcje internetowe Allegro) więc sobie wyobraź moją reakcję...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry