Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzien dobry :-)
Anetko ale ty długo dzisiaj spałaśa ja własnie wróciłam z zakupów... nie ma jak jazda w taka pogodę... ślisko ze
ale poprawiłam sobie troszke humoreki kupiłam sobie ciasteczko do kawki :-)
Wiola torcik super:-) poprosze takiego na urodziny![]()
i dziękuje za smska
jestes Kochana
Madziu a Ty ucieklas juz ?
Danusia halo halo... ktos tu nas zaniedbuje
Ewelina do raportu szybciutko !!!!!!!
tak późno tu wpadłaś
Ciekawe co tam masz w brzuszkuCześć kochane :-) ja dzisiaj wizytkę mam o 15.30 :-):-). A i znowu okupuje kibelek wczoraj mnie tak przed spaniem tak męczyło że aż skurcze miałam i się wystraszyłam:--(
obstawiam dziewczynkę
może dzisiaj ładnie pokaże co ma między nóżkami
:-)Cześć kochane :-) ja dzisiaj wizytkę mam o 15.30 :-):-). A i znowu okupuje kibelek wczoraj mnie tak przed spaniem tak męczyło że aż skurcze miałam i się wystraszyłam:--(
Anetko ale ty długo dzisiaj spałaśtak późno tu wpadłaś
Ja dzisiaj dobrze się czuje, wreszcie sobie pojadłam:-) korzystam do czasu gdy znowu złapie mnie niestrawność:-)
Ciekawe co tam masz w brzuszkuobstawiam dziewczynkę
może dzisiaj ładnie pokaże co ma między nóżkami
:-)

Dziewczynki ja bym bardzo chciała chłopczyka ale jak bedzie dziewczynka to też będzie nasza najukochańsza dzidzia na świecie:-):-). Ważne żeby było zdrowe i mam nadzieję ze dzisiaj pokażę co ma między nogami:-):-)

Normalnie obiecałam sobie że do stycznia napiszę całą prace magisterską . Od stycznia do kwietnia za nim dzidzia się urodzi chce się pouczyć i w czerwcu lub lipcu się obronić żeby nie przekładać tego na wrzesień bo mi się nie będzie chciało. Ale nie ma co planować bo z planów nic nie wychodzi:-)

Masuj brzuszek i przekonaj bobasa aby słuchał mamusi i ładnie się pokazał:-)Dziewczynki ja bym bardzo chciała chłopczyka ale jak bedzie dziewczynka to też będzie nasza najukochańsza dzidzia na świecie:-):-). Ważne żeby było zdrowe i mam nadzieję ze dzisiaj pokażę co ma między nogami:-):-)

No kochana dobre postanowienie, trzymam kciuki aby ci sie udałoNormalnie obiecałam sobie że do stycznia napiszę całą prace magisterską . Od stycznia do kwietnia za nim dzidzia się urodzi chce się pouczyć i w czerwcu lub lipcu się obronić żeby nie przekładać tego na wrzesień bo mi się nie będzie chciało. Ale nie ma co planować bo z planów nic nie wychodzi:-)

fajnie by było obronić w lipcu bo we wrześniu mi się nie będzie chciało tylko najgorsze jest to że oprócz pracy magisterskiej mam 18egzaminów na 5roku więc jak dam radę to będzie naprawdę nie źle.masuj brzuszek i przekonaj bobasa aby słuchał mamusi i ładnie się pokazał:-)
No kochana dobre postanowienie, trzymam kciuki aby ci sie udało![]()
18fajnie by było obronić w lipcu bo we wrześniu mi się nie będzie chciało tylko najgorsze jest to że oprócz pracy magisterskiej mam 18egzaminów na 5roku więc jak dam radę to będzie naprawdę nie źle.
sporo, spróbuj może chociaż kilka zaliczysz