reklama

Odskocznia;))))

Cześć kochane :-) ja dzisiaj wizytkę mam o 15.30 :-):-). A i znowu okupuje kibelek wczoraj mnie tak przed spaniem tak męczyło że aż skurcze miałam i się wystraszyłam:-(:-(

reklama
Dzien dobry :-)

a ja własnie wróciłam z zakupów... nie ma jak jazda w taka pogodę... ślisko ze :szok::szok::szok:
ale poprawiłam sobie troszke humorek:tak: i kupiłam sobie ciasteczko do kawki :-)

Wiola torcik super:-) poprosze takiego na urodziny :cool2: :-D i dziękuje za smska :-D jestes Kochana :-D

Madziu a Ty ucieklas juz ? :szok:

Danusia halo halo... ktos tu nas zaniedbuje :cool2:

Ewelina do raportu szybciutko !!!!!!!
Anetko ale ty długo dzisiaj spałaś:szok: tak późno tu wpadłaś:-D
Ja dzisiaj dobrze się czuje, wreszcie sobie pojadłam:-) korzystam do czasu gdy znowu złapie mnie niestrawność:-)

Cześć kochane :-) ja dzisiaj wizytkę mam o 15.30 :-):-). A i znowu okupuje kibelek wczoraj mnie tak przed spaniem tak męczyło że aż skurcze miałam i się wystraszyłam:-(:-(
Ciekawe co tam masz w brzuszku:sorry: obstawiam dziewczynkę:tak: może dzisiaj ładnie pokaże co ma między nóżkami:-D:-)

Anetko ale ty długo dzisiaj spałaś:szok: tak późno tu wpadłaś:-D
Ja dzisiaj dobrze się czuje, wreszcie sobie pojadłam:-) korzystam do czasu gdy znowu złapie mnie niestrawność:-)

Ciekawe co tam masz w brzuszku:sorry: obstawiam dziewczynkę:tak: może dzisiaj ładnie pokaże co ma między nóżkami:-D:-)

Kochana ja juz od 6 na nogach :-D:-D:-D:-D:szok::cool2:
podjadaj podjadaj ile możesz :-D

Karola
a ja obstawiam co by nie odgapiac chłopczyka :-p:-p:-D:-D:-D

Dziewczynki ja bym bardzo chciała chłopczyka ale jak bedzie dziewczynka to też będzie nasza najukochańsza dzidzia na świecie:-):-). Ważne żeby było zdrowe i mam nadzieję ze dzisiaj pokażę co ma między nogami:-):-)

Normalnie obiecałam sobie że do stycznia napiszę całą prace magisterską . Od stycznia do kwietnia za nim dzidzia się urodzi chce się pouczyć i w czerwcu lub lipcu się obronić żeby nie przekładać tego na wrzesień bo mi się nie będzie chciało. Ale nie ma co planować bo z planów nic nie wychodzi:-)

Dziewczynki ja bym bardzo chciała chłopczyka ale jak bedzie dziewczynka to też będzie nasza najukochańsza dzidzia na świecie:-):-). Ważne żeby było zdrowe i mam nadzieję ze dzisiaj pokażę co ma między nogami:-):-)

no to czekamy a wieści:-)

jak na razie obstawianie wygląda tak

Dziewczynka - Madzia
:cool2:
Chłopczyk - Ja :cool2:

Normalnie obiecałam sobie że do stycznia napiszę całą prace magisterską . Od stycznia do kwietnia za nim dzidzia się urodzi chce się pouczyć i w czerwcu lub lipcu się obronić żeby nie przekładać tego na wrzesień bo mi się nie będzie chciało. Ale nie ma co planować bo z planów nic nie wychodzi:-)

trzymamy kciuki aby się udało !!!! :-D

Masuj brzuszek i przekonaj bobasa aby słuchał mamusi i ładnie się pokazał:-):cool2:

No kochana dobre postanowienie, trzymam kciuki aby ci sie udało:tak:

masuj brzuszek i przekonaj bobasa aby słuchał mamusi i ładnie się pokazał:-):cool2:

No kochana dobre postanowienie, trzymam kciuki aby ci sie udało:tak:
fajnie by było obronić w lipcu bo we wrześniu mi się nie będzie chciało tylko najgorsze jest to że oprócz pracy magisterskiej mam 18egzaminów na 5roku więc jak dam radę to będzie naprawdę nie źle.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry