• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

A wiesz chociaż skąd ten...no wiesz co? Znasz przyczynę?
Mam nadzieję, że wszystko w porządku bedzie.....
Ooo to ja czekam niecierpliwie z Tobą, ciekawa jestem jak tam wyszły.....pewnie dobrze...

Nic nie wiem pierwsze co usłyszałam, jak byłam w szpitalu to czy nie jest to wczesna ciąża bo jakoś mu pod poronienie podchodziło ale myśle, że to nie możliwe....czekam na wyniki sama już w sumie nie wiem bo skrzepy były straszne ale mam nadzieje, że to tylko jakieś nagromadzone cholerstwo i tyle :sorry:

reklama
Nic nie wiem pierwsze co usłyszałam, jak byłam w szpitalu to czy nie jest to wczesna ciąża bo jakoś mu pod poronienie podchodziło ale myśle, że to nie możliwe....czekam na wyniki sama już w sumie nie wiem bo skrzepy były straszne ale mam nadzieje, że to tylko jakieś nagromadzone cholerstwo i tyle :sorry:
O dżizassss........a jestes pewna, że niemożliwe? Bo wiesz, różnie to tym bywa ....:zawstydzona/y: to nie za wesoło....:sorry:

oj kochana i co siedzisz cocho nic nie piszesz.... :( oj :*

ozor to jakis taki fujjjjjjjj a jezyczek to mniamusny :)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

przeczytałam KOŃsumuje.... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D co autor miał na mysli?!!!

No właśnie też mnie zastanowiło :tak:

jak to w przyrodzie.... nic nie gonie....:-):-):-) najpierw jedzenie potem przyjemnosci co by figurke zachowac:-D:-D:-D

Siostro masz dobre myślenie :tak::-D:-D:-D:-D:-D

ale przecież jedno i drugie jest przyjemne.....orgazm podniebienia czy szał macicy.........drobna róznica...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D chyba wracam do formy....

no fakt :-D:-D:-D:-D:-D:-D
No fajnie, że wracasz do formy :tak:

O dżizassss........a jestes pewna, że niemożliwe? Bo wiesz, różnie to tym bywa ....:zawstydzona/y: to nie za wesoło....:sorry:

No wiesz pewności nigdy mieć nie będe jest seks może być i ciąża ale mysle, że raczej nie bo mam sprawdzony kalendarzyk i nigdy wpadki nie było....ale kto to wie mam nadzieje, że to nie była ciąża :-(

oj kochana i co siedzisz cocho nic nie piszesz.... :( oj :*

A co mam pisać?? Nic czym można się chwalić a takie rzeczy to moje kłopoty po co innym zawracać tym głowę, czekam na wyniki wtedy się będe martwić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry