• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
No wiesz pewności nigdy mieć nie będe jest seks może być i ciąża ale mysle, że raczej nie bo mam sprawdzony kalendarzyk i nigdy wpadki nie było....ale kto to wie mam nadzieje, że to nie była ciąża :-(

A co mam pisać?? Nic czym można się chwalić a takie rzeczy to moje kłopoty po co innym zawracać tym głowę, czekam na wyniki wtedy się będe martwić

ale ja sie martwie :(

No wiesz pewności nigdy mieć nie będe jest seks może być i ciąża ale mysle, że raczej nie bo mam sprawdzony kalendarzyk i nigdy wpadki nie było....ale kto to wie mam nadzieje, że to nie była ciąża :-(

A co mam pisać?? Nic czym można się chwalić a takie rzeczy to moje kłopoty po co innym zawracać tym głowę, czekam na wyniki wtedy się będe martwić
Kochana, no mam nadzieję, że to zupełnie cos innego....wyniki pewnie nakreślą sytuację - i zaraz daj znać, bo sie martwię o Ciebie sis*
I wiesz, że nam możesz pisać o wszystkim i nawet o niczym.....;-) Od tego tu wszystkie jesteśmy, żeby się wzajemnie wspierać, pocieszać itp.itd. :zawstydzona/y:

KON.jpg
cudny....

ale ja sie martwie :(

Kochana, no mam nadzieję, że to zupełnie cos innego....wyniki pewnie nakreślą sytuację - i zaraz daj znać, bo sie martwię o Ciebie sis*
I wiesz, że nam możesz pisać o wszystkim i nawet o niczym.....;-) Od tego tu wszystkie jesteśmy, żeby się wzajemnie wspierać, pocieszać itp.itd. :zawstydzona/y:

Nie martwcie się co ma być to będzie...
Ja wiem ale czasami nie potrafię pisać o tym co się dzieje, bo sama nie dopuszczam do siebie takich myśli nie chce wpaść znowu w stan odrętwienia jak poprzednio nie chce pocieszania nie teraz bo ja nie wierze że to była CIĄŻA i nie chce w to wierzyć...rozumiecie?? Kolejna ciąża ma być donoszona i szczęśliwie urodzona... :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry