• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
jestem
dance.gif

Witaj znowu :-)

awaria :-(:-(:-(:-(
nosek mi krwawi - ZNOW:-(:-(:-(

Znowu?? Co się dzieje?

Ja Cie rozumiem.....w zupełności Cię rozumiem....bo wiesz co ostatnio było.....i dlaczego myśli nie dopuszczałam że to ciąża, mimo że wy wierzyłyście....Rozumiem Cie kochana.....doskonale....
Ja dopiero tutaj nauczałam sie pisać, o niektórych sprawach, bo tak to zawsze wszystko dusiłam w sobie, nawet P nic nie mówiłam.....ale to jest złe.....nie można gromadzić emocji w sobie i wiesz na pewno dlaczego?!
Ale trzeba mówić, pisać kochana o wszystkim co sie czuje, przeżywa.....tak jest łatwiej........lżej.... nie mówię, żeby sie nakręcać i popadac w skrajności, ale uwierz mi, lepiej wszystko z siebie wyrzucać na bieżąco.....wiem co pisze.....
I pamiętaj, że do mnie jak w dym!! Zawsze i wszędzie!!!!

Ja wiem skarbie wiem ale wierz mi czasami dla mnie samej jest lepiej jak nie piszę, choć może zabrzmi to dziwnie ja muszę sama najpierw sobie poukładać wszystko zanim coś napiszę. I wiem, że tu mogę napisać wszystko....
Wiem kochana, że do Ciebie mogę zawsze już się o tym przekonałam i pamiętam o tym i czasami właśnie myśli, że ma się do kogo napisać jak jest ciężko wystarczy :*

witamy ponownie....

:-D:-D:-D:-D

Jakkolwiek to zabrzmi....od wielu lat jeżdżę konno......:zawstydzona/y: to najcudowniejsze istoty na ziemii, zaraz po pieskach......mają tyle siły, pozytywnej energii.....i są takie mądre.....uwielbiam konie, dlatego je rysuję...jak umiem....:-D:-D;-)

ech...
a ja Wam coś powiem w tajemnicy....

bo ja kiedyś no wiecie... bedę miała stadninę... malutką na własny użytek... do tego ewentualnie dogo- i hipoterapi... i już... bo marzenia się spełniają...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry