• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Dlatego się rozumiemy doskonale :-) Ja też - jestem taka jaka jestem....czy sie komuś to podoba czy nie...I razem trzymamy sie w pionie, a poziom...cóż ...pewnie będzie na wiosnę kiedy żubróweczka da o sobie znać!! :-D:-D:-D
Oj kochana....to tylko jedna z iskiereczek moich marzeń......mam wiele marzeń, ale wiem jak bardzo ciężko je spełniać, ale wszystko powolutku, małymi kroczkami, a do celu.....
Na razie mam inne cele do spełnienia, stokroć ważniejsze ..... i pewnie się spełni ... tylko w swoich czasie....:zawstydzona/y:

No kochana ja już się tej wiosny doczekać nie mogę bo albo maj albo lipiec na 100% tylko nie wiem dokładnie jak w terminowo wpadnie wolny czas no i jak będzie z urlopami bo pewnie po nowym roku i ja sobie coś poszukać będe musiała...ale na pewno pojadę choćby po trupach ;-)
Marzenia się spełniają i powolutku krok po kroku można je zrealizować tylko trzeba do tego wytrwałości i cierpliwości ja to wiem więc warto marzyć bo ma się jakiś cel w życiu....a te inne cele najważniejsze coś czuje, że mamy bardzo podobne.. ;-)

reklama
Dziękuje Kochana :-)
trudne do realizacji jeżeli o mnie chodzi... niestety na to fundusze potrzebne... ale na pewno nie nie do zrealizowania :tak: i tego bedę się trzymac i wierzyc ze kiedys... może... :-)
Kochana powiem Ci tak...jeszcze kilka lat temu, zaraz po ślubie, marzyłam o domku z ogródkiem i sadem....wiecznie były inne wydatki, zadłużenia, brak motywacji, chęci i pieniędzy....Nie wierzyłam, że kiedykolwiek uda nam sie spełnić to marzenie....ale los okazał się nam sprzyjać....mam swój wymarzony domek, ogród i sad...może to nie jest hacjenda 300 metrowa! Ale jest moja....moja wymarzona....własnoręcznie zaprojektowana (po większej części) chatka.....więc!!!! Marzenia się spełniają!! ;-)

No kochana ja już się tej wiosny doczekać nie mogę bo albo maj albo lipiec na 100% tylko nie wiem dokładnie jak w terminowo wpadnie wolny czas no i jak będzie z urlopami bo pewnie po nowym roku i ja sobie coś poszukać będe musiała...ale na pewno pojadę choćby po trupach ;-)
Marzenia się spełniają i powolutku krok po kroku można je zrealizować tylko trzeba do tego wytrwałości i cierpliwości ja to wiem więc warto marzyć bo ma się jakiś cel w życiu....a te inne cele najważniejsze coś czuje, że mamy bardzo podobne.. ;-)
Żeby nie powiedzieć identyczne ;-) spełnia się.....

Kochana powiem Ci tak...jeszcze kilka lat temu, zaraz po ślubie, marzyłam o domku z ogródkiem i sadem....wiecznie były inne wydatki, zadłużenia, brak motywacji, chęci i pieniędzy....Nie wierzyłam, że kiedykolwiek uda nam sie spełnić to marzenie....ale los okazał się nam sprzyjać....mam swój wymarzony domek, ogród i sad...może to nie jest hacjenda 300 metrowa! Ale jest moja....moja wymarzona....własnoręcznie zaprojektowana (po większej części) chatka.....więc!!!! Marzenia się spełniają!! ;-)

no i tylko pozazdroscic..... ehhhhh

Pewnie, że się spełniają tylko trzeba mieć odwagę je realizować do odważnych świat należy i los im sprzyja :tak:

wrocilam :) dzwonilam do babi troche sie zagadalysmy ;)

:-)

Żeby nie powiedzieć identyczne ;-) spełnia się.....

Wiem o tym nam obu się spełnią ja w to wierzę, wierzę w nas obie :-)

reklama
Natchnęło mnie na moją muzę.....więc i dzielę się z Wami emocjami....

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=kK3sXYqnC9w"]YouTube- Sarah Brightman Anytime, Anywhere HQ[/ame]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry