ewelina28
Dum Spiro Spero...
...zawsze boli.......ale jak boli to dobrze, znaczy czucie jest!!!To dobry znak...ale nie bolało????????????![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
...zawsze boli.......ale jak boli to dobrze, znaczy czucie jest!!!To dobry znak...ale nie bolało????????????![]()

...zawsze boli.......ale jak boli to dobrze, znaczy czucie jest!!!![]()

....wzruszyłam się.....muzykalnie.....![]()
Też racja
No zauważyłam ;-)

A z urzędu pracy nie dostaniesz?? Z unijnych??

Kochana powiem Ci tak...jeszcze kilka lat temu, zaraz po ślubie, marzyłam o domku z ogródkiem i sadem....wiecznie były inne wydatki, zadłużenia, brak motywacji, chęci i pieniędzy....Nie wierzyłam, że kiedykolwiek uda nam sie spełnić to marzenie....ale los okazał się nam sprzyjać....mam swój wymarzony domek, ogród i sad...może to nie jest hacjenda 300 metrowa! Ale jest moja....moja wymarzona....własnoręcznie zaprojektowana (po większej części) chatka.....więc!!!! Marzenia się spełniają!! ;-)
Będe z doskoku muszę pranie powiesić i kolejne wstawić...z/w
na pewno cos by się udało... ale njpierw Kochana warunki musze miec
Ewelinko ja się nie poddaję i ciągle wierzę... i widzę siebie na werandce małego domku otoczonego ogródkiem... może juz niedługo... a moze jeszcze długo będę musiała na to czekac... ale wierzę i nie zamierzam się poddac... bo ja uparta jestem...