• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Ja wiem skarbie wiem ale wierz mi czasami dla mnie samej jest lepiej jak nie piszę, choć może zabrzmi to dziwnie ja muszę sama najpierw sobie poukładać wszystko zanim coś napiszę. I wiem, że tu mogę napisać wszystko....
Wiem kochana, że do Ciebie mogę zawsze już się o tym przekonałam i pamiętam o tym i czasami właśnie myśli, że ma się do kogo napisać jak jest ciężko wystarczy :*
To Ty masz tak jak ja.....najpierw "przerobić" w sobie......
:zawstydzona/y:
A ja ostatnio sobie mówię tak - Co by nie było to będzie dobrze .... - może naiwne i głupie, ale taka myśl pozwala mi normalnie (w miarę) funkcjonować....

reklama
To Ty masz tak jak ja.....najpierw "przerobić" w sobie......
:zawstydzona/y:
A ja ostatnio sobie mówię tak - Co by nie było to będzie dobrze .... - może naiwne i głupie, ale taka myśl pozwala mi normalnie (w miarę) funkcjonować....

No widzisz to mamy bardzo podobnie więc pewnie teraz mnie rozumiesz i wiesz czemu robię tak a nie inaczej...bo taka jestem po prostu :tak: a myslenie mam takie same jak Ty i to mnie trzyma w pionie :tak:

Kochanie nie poznajesz mnie???!!!!! :-D:-D:-D:-D

No masz!!!!!!!!!!! wiedziałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D wybacz chwilowe zamroczenie :-D:-D:-D:-D:-D

.......moje marzenia.......
jak wiele mamy wspólnego Anetko...przekonuję się co i rusz:-D:-D:-D:-D

Macie piękne marzenia i jak będzie można którejś z Was pomóc w ich spełnianiu dajcie znać :tak:

No widzisz to mamy bardzo podobnie więc pewnie teraz mnie rozumiesz i wiesz czemu robię tak a nie inaczej...bo taka jestem po prostu :tak: a myslenie mam takie same jak Ty i to mnie trzyma w pionie :tak:

No masz!!!!!!!!!!! wiedziałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D wybacz chwilowe zamroczenie :-D:-D:-D:-D:-D

Macie piękne marzenia i jak będzie można którejś z Was pomóc w ich spełnianiu dajcie znać :tak:
Dlatego się rozumiemy doskonale :-) Ja też - jestem taka jaka jestem....czy sie komuś to podoba czy nie...I razem trzymamy sie w pionie, a poziom...cóż ...pewnie będzie na wiosnę kiedy żubróweczka da o sobie znać!! :-D:-D:-D
Oj kochana....to tylko jedna z iskiereczek moich marzeń......mam wiele marzeń, ale wiem jak bardzo ciężko je spełniać, ale wszystko powolutku, małymi kroczkami, a do celu.....
Na razie mam inne cele do spełnienia, stokroć ważniejsze ..... i pewnie się spełni ... tylko w swoich czasie....:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry