• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
heheh rozumiem cie moj jak jest w domu to ojjjjj ja mam ochote wyjsc...:-D:-D:-D

bidulek do lekarza i pod kolderke zonka wygrzeje :)
Okład z piersi.... :-D:-D:-D:-D:-D:-D ponoć najlepszy...już ja go wykuruje....tylko źle się złożyło bo w czwartek ma mieć badanie nasionka, a jak wiadomo przeziębienie znacznie osłabia, wiec i wyniki niewiarygodne beda...ech.....szlag by to.....

Kochana a to myślisz, że tylko Twój?? Mój jak raz sobie wbił drzazgę to pogotowie prawie chciał wzywać umierał normalnie...wszystkie chłopy takie są :tak:
Ja się wyprowadzam na te dni...piernicze.....będzie kanał sportowy wiecznie oglądał.....taki chory....ech....ale żal mi go.....na dodatek w pracy musi siedzieć...:zawstydzona/y:

Okład z piersi.... :-D:-D:-D:-D:-D:-D ponoć najlepszy...już ja go wykuruje....tylko źle się złożyło bo w czwartek ma mieć badanie nasionka, a jak wiadomo przeziębienie znacznie osłabia, wiec i wyniki niewiarygodne beda...ech.....szlag by to.....

to do dziela malenka :) ty najpierw poczekaj i sama ocen sytuacje bo moze raz kichna a on mysi z jest obloznie chory ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry