• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

o matko ciezki dzien dzis bedzie przez ten diabelski wiatr..... glowa juz mnie strasznie boli i nie moge znieszc tego dziweku..... ostatnio jak gadalam z ciotka przez skype to mowi zebym wkoncu wylaczyla czasjnik bo gwizda i gwizda.... a to nie czajnik to tak wiatrr slychac szczegolnie w salonie od balkonu.... MASAKRA... dobrze ze mieszkamy na 2 pietrze bo jak ide do znajomej na 18 i jest taki wiatr to czujesz jak sie caly blok kolysa..... :)

reklama
to tak jak ja....
Wiesz...
To jest taka mała wioska,
ale wydaje mi się,
że kilka takich bajerków
może się spodobać...

wiesz to juz musicie przemyslec pod ludzi ktorzy ewentualnie miali byc waszymi klientami....niestety w czyms takim nie mozna myslec o sobie a o tym czy IM sie to spodoba.... ale jesli nie macie jeszcze czegos takiego to napewno zrobi to wrazenie.... szczegolnie na mlodych....

To może lepiej nigdzie nie idź!:szok:

musze isc zaplacic AVON bo w piatek mam zamowienia a ja jeszcze nie zplacilam ostatniego rachunku :)

reklama
wiesz to juz musicie przemyslec pod ludzi ktorzy ewentualnie miali byc waszymi klientami....niestety w czyms takim nie mozna myslec o sobie a o tym czy IM sie to spodoba.... ale jesli nie macie jeszcze czegos takiego to napewno zrobi to wrazenie.... szczegolnie na mlodych....
musze isc zaplacic AVON bo w piatek mam zamowienia a ja jeszcze nie zplacilam ostatniego rachunku :)
Też tak myślę...
Nie nawalę od razu nie wiadomo ile...
Tylko troszkę...

Pójdziesz jutro..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry