Danula
czekam ciągle czekam.....
Co się stało????????????
wróciłam![]()
Witaj kochana :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wróciłam![]()
Co się stało????????????
Witaj kochana :-)

normalnie gdyby nie to że dzisiaj mija 6 m-cy (małe urodzinki) odkąd jest z nami to chyba bym jej obiadu nie dała ;-);-);-)
)no nareszcie)
witamy ponownie;-);-);-)
ech...normalnie się wściekłam... Shira dostała ode mnie w dupę... zjadła myszkę od kompnormalnie gdyby nie to że dzisiaj mija 6 m-cy (małe urodzinki) odkąd jest z nami to chyba bym jej obiadu nie dała ;-);-);-)
M chyba zblednie jak wróci
czesc Danusiu :-)
poza tym poprawiłam sobie humorek bo pomrzymierzałam troche butów i chyba zdecyduje sie jednak kupic... takie jak mi sie spodobały...
kupiłam sobie tez lakiery do paznokci i kolczyki (tylko 14 zł za to wszystko dałam...a jak cieszy)
ech...normalnie się wściekłam... Shira dostała ode mnie w dupę... zjadła myszkę od kompnormalnie gdyby nie to że dzisiaj mija 6 m-cy (małe urodzinki) odkąd jest z nami to chyba bym jej obiadu nie dała ;-);-);-)
M chyba zblednie jak wróci
czesc Danusiu :-)
poza tym poprawiłam sobie humorek bo pomrzymierzałam troche butów i chyba zdecyduje sie jednak kupic... takie jak mi sie spodobały...
kupiłam sobie tez lakiery do paznokci i kolczyki (tylko 14 zł za to wszystko dałam...a jak cieszy)
O kurcze to same straty macie z tą małą rozrabiarą ;-)
Zakupy echh chętnie bym się wybrała ;-)

oj psiaki rozrabiaja
i tak trzymaj kochana czasami trzeba sie odchamic):
![]()