• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Co się stało????????????

Witaj kochana :-)

ech...normalnie się wściekłam... Shira dostała ode mnie w dupę... zjadła myszkę od komp :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie gdyby nie to że dzisiaj mija 6 m-cy (małe urodzinki) odkąd jest z nami to chyba bym jej obiadu nie dała ;-);-);-)
M chyba zblednie jak wróci :eek:

czesc Danusiu :-)

poza tym poprawiłam sobie humorek bo pomrzymierzałam troche butów i chyba zdecyduje sie jednak kupic... takie jak mi sie spodobały...

kupiłam sobie tez lakiery do paznokci i kolczyki (tylko 14 zł za to wszystko dałam...a jak cieszy :-D)

ech...normalnie się wściekłam... Shira dostała ode mnie w dupę... zjadła myszkę od komp :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie gdyby nie to że dzisiaj mija 6 m-cy (małe urodzinki) odkąd jest z nami to chyba bym jej obiadu nie dała ;-);-);-)

poza tym poprawiłam sobie humorek bo pomrzymierzałam troche butów i chyba zdecyduje sie jednak kupic... takie jak mi sie spodobały...

kupiłam sobie tez lakiery do paznokci i kolczyki (tylko 14 zł za to wszystko dałam...a jak cieszy :-D)

O kurcze to same straty macie z tą małą rozrabiarą ;-)
Zakupy echh chętnie bym się wybrała ;-)

oj psiaki rozrabiaja :):):):)

i tak trzymaj kochana czasami trzeba sie odchamic :):))::)

reklama
uciekam dac zołzom jesc i mieszkanko trochę ogarnąc...
może uda mi się jeszcze wpasc do Was... a jak nie to życzę miłego popołudnia i wieczorku a rano zapraszam na kawkę :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry