• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
No żesz w mordę ale to był czycz co nie????????????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
I widziałam jak ręce myjesz....

kranik-200-OBRAZKY.PL.jpg
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To one ja dopiero weszłam :-D:-D:-D:-D:-D

Witaj skarbie, tak szybko wracasz do pracy?? Czujesz się na siłach?
Tak, muszę wyjść do ludzi bo depresji w domu dostanę:sorry: już nie krwawie tylko delikatnie plamię więc mam nadzieję ze już żadnych komplikacji nie będzie, w poniedziałek na kontrolę i we wtorek do pracy:-) widzę że wam dzisiaj humorek dopisuje:-D

No przecież nie mówiłam, że bez ale mimo to i w spodniach męskie bym wolała :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D szwinia :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Znaczki lizałaś czy jak????????????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie bój się jej ona tak tylko strasznie wygląda :-D:-D:-D:-D:-D
Pa kochana miłego dnia :-)
ŁŁŁŁŁŁŁŁiiii tam zaraz świnia....:-D:-D:-D:-D
A to wiadomo, czy by wolała....z nia to nigdy nic nie wiadomo :-D:-D:-D:-D
Lizałam znaczki, żebyś wiedziała i przyklejałam na listy do WAS :-) (wczoraj poszło)

I widziałam jak ręce myjesz....

kranik-200-OBRAZKY.PL.jpg
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiedziałam że mi będziesz zazdrościć :cool2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wpadnij dam się umyć :-D:-D:-D:-D

Tak, muszę wyjść do ludzi bo depresji w domu dostanę:sorry: już nie krwawie tylko delikatnie plamię więc mam nadzieję ze już żadnych komplikacji nie będzie, w poniedziałek na kontrolę i we wtorek do pracy:-) widzę że wam dzisiaj humorek dopisuje:-D

Tylko uważaj kochana na siebie i jak będzie się coś działo do lekarza od razu :tak:
A Tobie nie dopisuje dziś humorek?

ŁŁŁŁŁŁŁŁiiii tam zaraz świnia....:-D:-D:-D:-D
A to wiadomo, czy by wolała....z nia to nigdy nic nie wiadomo :-D:-D:-D:-D
Lizałam znaczki, żebyś wiedziała i przyklejałam na listy do WAS :-) (wczoraj poszło)

Taaaaaaaaak? :szok: to ja lisztonosza będe wypatrywać
Twój list minie się z moją kartką też wczoraj poszła, pewnie se po trasie pomachają :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry